Τακτοποιήθηκε η οφειλή της Δόξας Δράμας προς την Ε.Π.Σ.Δ.

 Κανονικά εκδίδονται πλέον όλα τα δελτία που αφορούσαν ποδοσφαιριστές που έφυγαν από τη Δόξα Δράμας ή ήρθαν σε αυτήν, καθώς λύθηκε το οικονομικό θέμα με την οφειλή των «Μαυραετών» προς την Ε.Π.Σ.Δ.

Για όσους δεν θυμούνται, .....



όταν αποχώρησε η διοίκηση Στράντζαλη, η Ένωση Ποδοσφαιρικών Σωματείων Δράμας είχε γνωστοποιήσει στην Ερασιτεχνική Δόξα (Γ.Σ. Δόξα Δράμας) ότι υπήρχε μία οφειλή από τη χρήση του Αθλητικού Κέντρου της Ε.Π.Σ.Δ. στον Νικοτσάρα. Την οφειλή αυτή, ύψους περίπου 750 ευρώ, είχε αμφισβητήσει η νέα διοίκηση υπό τον Δημήτρη Περσίδη και υπήρξε μία ένταση στις σχέσεις των δύο πλευρών, με αποκορύφωμα τον τελικό κυπέλλου όπου, για να φτάσουμε να διεξαχθεί στο γήπεδο της Δόξας Δράμας, «περάσαμε από σαράντα κύματα».

Όσοι παίκτες έφυγαν φέτος από τη Δόξα Δράμας δεν μπορούσαν να εκδώσουν δελτίο στη νέα τους ομάδα, λόγω της οφειλής, με τρανταχτό παράδειγμα την περίπτωση Προκοπίου, που, ενώ ο παίκτης είχε ενσωματωθεί στην Α.Ε. Καλαμπακίου και θα αγωνιζόταν στο παιχνίδι του κυπέλλου Ελλάδος με τον Ιωνικό Ιωνίας, αυτό δεν έγινε γιατί δεν μπορούσε να εκδοθεί το δελτίο του (δεν εκδίδεται δελτίο αν η ομάδα από την οποία αποχωρεί κάποιος ή σε αυτή που θέλει να πάει, χρωστά στην Ένωση).

Τελικά, ο Γ.Σ. Δόξα Δράμας προχώρησε σε διακανονισμό με την Ε.Π.Σ.Δ., τακτοποιώντας έτσι την οφειλή του, με τον κ. Περσίδη να δηλώνει στα «Χ»: «Εμείς θέλουμε ένα ποδόσφαιρο χωρίς αντιπαλότητες. Στόχος μας είναι να πάμε το ποδόσφαιρο της Δράμας ένα βήμα μπροστά. Γι’ αυτό αγωνιζόμαστε καθημερινά. Τακτοποιήσαμε μία οφειλή την οποία δεν αναγνωρίζουμε».