Βράβευση Κωστα Ευμοιριδη απο την Δόξα Δράμας

 



Σωτήριον έτος 1979 και στο διοικητικό τιμόνι της Δόξας είναι ένα καταξιωμένο μέλος του νομικού χώρου της Δράμας που λέγεται Κώστας Ευμοιρίδης. 

Μαζί με μια παρέα ποδοσφαιριστών είχαν όλοι τους κίνητρο και στόχο την άνοδο της Δόξας στην Α΄ εθνική. 

Και τα κατάφεραν !!! Τον πέτυχαν το στόχο τους !!! 

Για τον 42χρονο –τότε- Κώστα Ευμοιρίδη πέρα από τη νομική επιστήμη ακολούθησε το κάλεσμα από τις Σειρήνες της πολίτικής και του κοινοβουλίου…

Ανταποκρίθηκε και αφού τίμησε την ομάδα της Δόξας, τίμησε και τη Δράμα !

Σήμερα, στα 85του, ο χρόνος μπορεί να άφησε τα σημάδια του, δεν κατάφερε όμως να του αγγίξει την ψυχή που παραμένει ζωντανή και ακμαία και την καρδιά που πέρα από τις άλλες προσωπικές του αγάπες εξακολουθεί να χτυπάει πολύ δυνατά για την παντοτινή του αγάπη, τη Δόξα Δράμας !!!

Η συγκίνηση και αυτή τη φορά που πάτησε το χόρτο στο αγαπημένο του γήπεδο ήταν τεράστια, τόσο για τον ίδιο όσο και για όλους τους άλλους.

Τον συνόδευε όλη η παλιά παρέα !!! 

Όσοι μπορούσαν έδωσαν όλοι το παρών τους !!!

Ήταν εκεί δίπλα του ο Αθανασιάδης, ο Γκατζηλάκης, ο Ζαμανόπουλος, ο Δαύκος. ο Κατσαρίδης, ο Καλλιμάνης, ο Κόντος, ο Μερτζανάκης , ο Μπανάσας, ο Ηλίας ο Παπαδόπουλος , ο Ταυλαρίδης, ο Χαριτίδης και ο Χαραλαμπίδης αλλά και πολλοί άλλοι νεότεροι !!! 

Ήταν και οι παίκτες της σημερινής ομάδας με τον προπονητή τους και την διοίκηση τους που τίμησε τον ΠΡΟΕΔΡΟ με μια αναμνηστική πλακέτα.

Ο Δημήτρης ο Περσίδης απέδωσε τιμές !!!

Όμως και από τα «παιδιά», ο Νίκος Αθανασιάδης σαν εκπρόσωπος τους, του χάρισε μια φανέλα με το όνομα του. 

Τη φόρεσε και την καμάρωνε σαν μικρό παιδί !!!

-ΠΡΟΕΔΡΕ είσαι πάντα κοντά μας !!!


Πηγή: Facebook Δόξας Δράμας