Σεμινάριο προπονητικής στη Δράμα το Σαββατοκύριακο 03 και 04 Σεπτεμβρίου

Σεμινάριο προπονητικής, ανοικτό και για το κοινό, από τον Σύνδεσμο Προπονητών Ποδοσφαίρου Δράμας.

Πιστοποίηση Κ.Α.Ρ.Π.Α. στους προπονητές που το παρακολουθήσουν.

 

Ένα σημαντικό επιμορφωτικό σεμινάριο προπονητικής, χωρισμένο σε δύο μέρη, πρόκειται να πραγματοποιηθεί το ερχόμενο Σαββατοκύριακο στο αμφιθέατρο του Διοικητηρίου της Δράμας. Διοργανωτής του σεμιναρίου είναι ο Σύνδεσμος Προπονητών Ν. Δράμας με συνδιοργανωτές το Δήμος Δράμας και την Περιφέρεια Ανατολικής Μακεδονίας-Θράκης....


Την πρώτη ημέρα του σεμιναρίου, το Σάββατο 03 Σεπτεμβρίου θα πραγματοποιηθούν ομιλίες-εισηγήσεις από ανθρώπους του Ποδοσφαίρου σε θέματα προπονητικής(ανδρικών ομάδων και τμημάτων υποδομής), σκάουτιγκ και αθλητικής ψυχολογίας, ενώ τη δεύτερη ημέρα, την Κυριακή 04 Σεπτεμβρίου θα πραγματοποιηθεί σεμινάριο Κ.Α.Ρ.Π.Α. στο οποίο οι συμμετέχοντες θα λάβουν πιστοποίηση.

Το σεμινάριο είναι ανοιχτό για το κοινό και τις δύο ημέρες, στο σεμινάριο όμως Κ.Α.Ρ.Π.Α. που θα γίνει, πιστοποίηση θα λάβουν μόνο οι προπονητές που θα το παρακολουθήσουν.

Οι ώρες προσέλευσης στο σεμινάριο, τόσο το Σάββατο όσο και την Κυριακή είναι 10:30 το πρωί.

Ομιλητές στο σεμινάριο, με τη σειρά των εισηγήσεών τους, θα είναι οι εξής:

·        Τερζής Αθανάσιος, προπονητής UEFA A, συγγραφέας. Θέμα: « Διάσπαση των γραμμών του αντιπάλου ,ε βάση την τακτική κορυφαίων προπονητών».

·        Παχατουρίδης Θεόδωρος, προπονητής UEFA Pro, πρώην προπονητής Εθνικών ομάδων Κ17 και Κ19. Θέμα: «Ο ρόλος του σκάουτερ στην επιλογή παικτών της ομάδας».

·        Παχατουρίδου Ηλιάνα, Αθλητική Ψυχολόγος – Ψυχοθεραπεύτρια Gestalt. Θέμα: «Αθλητική ψυχολογία και επικοινωνία».

·        Βαγγέλης Τζιώλης, προπονητής UEFA A, συγγραφέας. Θέμα: «Επίλυση αγωνιστικών προβλημάτων».

·        Ηλίας Κυριακίδης,  προπονητής UEFA A. Αθλητικός Διευθυντής ΠΑΕ ΑΕΚ. Θέμα: «Περιβάλλον Εκπαίδευσης και Προπόνησης».

·        Στέλιος Ορφανίδης, προπονητής UEFA Β. Θέμα: «Ετήσιος προγραμματισμός του ηλικιακού τμήματος Κ12».

Πρόκειται για ένα πολύ σπουδαίο σεμινάριο το οποίο οργάνωσαν με πολύ κόπο και μεράκι, ο πρόεδρος Γιώργος Αμπρικίδης και τα μέλη του Συνδέσμου προπονητών Ν. Δράμας, το οποίο μάλιστα είναι το πρώτο στη μετά Covid εποχή. Ήδη το ενδιαφέρον είναι μεγάλο και αναμένεται να το παρακολουθήσει η πλειοψηφία των εν ενεργεία δραμινών προπονητών, ενώ αξίζει να σημειωθεί ότι έχουν εκφράσει την επιθυμία να το παρακολουθήσουν και προπονητές γειτονικών περιοχών.