Για την Κοζάνη αναχωρεί σήμερα η Μικτή Παίδων της ΕΠΣΔ.

Με στόχο την πρόκριση στην ημιτελική φάση του πρωταθλήματος προεπιλογής Εθνικών ομάδων της ΕΠΟ, αναχωρεί σήμερα στις 15:30 για την Κοζάνη η αποστολή της Μικτής ομάδας Παίδων της ΕΠΣΔ.
Ο Μουλης Γρηγοριάδης και ο βοηθός του Κυριάκος Καρύπης, επέλεξαν τους 18 ποδοσφαιριστές που απαρτίζουν την αποστολή για το νοκ αουτ ματς της Τετάρτης(14:00) με αντίπαλο τη Μικτή Παίδων της ΕΠΣ Ηπείρου. Αρχικά το ματς είχε ορισθεί να διεξαχθεί στη Βέροια, μετά από εισήγηση όμως του κ. Γρηγοριάδη και τις επαφές των παραγόντων της Ένωσής μας, η έδρα άλλαξε καθώς το γήπεδο της Κοζάνης έχει πολύ καλύτερο αγωνιστικό χώρο ο οποίος εξυπηρετεί την ποιότητα των δραμινών ποδοσφαιριστών.
Οι ποδοσφαιριστές αυτοί είναι οι εξής: Μπαμπουρας, Γιορδαμλης, Αλμανιδης, Γιαγκούλας(Φίλιππος), Ιορδανίδης, Χατζηπαπαθεοδωρου, Φλέγκας, Μπεζυρτζης(Δουμπεσας), Γαλοπουλος, Σπυριδοπουλος, Τσακίρης (Νευροκοπι), Καραγιαννίδης, Μπερπερίδης(ΠΑΜΑ), Μανωλεσακης((Χωριστή), Ουρσουζης(Καλλιφυτος), Μουρατίδης(Αμπελόκηποι), Πετρόπουλος (Προσοτσάνη), Γιαννάκης (Ν. Αμισος).



ΚΑΛΗ ΕΠΙΤΥΧΙΑ !!!