Κοπή βασιλόπιτας Πανδραμαϊκού Νόστου

Κοπή της βασιλόπιτας των μελών και φίλων του Πανδραμαϊκού Νόστου πραγματοποιήθηκε το Σάββατο 27-1-2018 στην Θεσσαλονίκη. 
Στην διάρκεια της εκδήλωσης, τιμήθηκε ο Παναγιώτης ΣΙΔΗΡΟΠΟΥΛΟΣ, παλαίμαχος ποδοσφαιριστής της Ελπίδας και του ΠΑΟΚ από τον Κυριάκο ΜΑΡΑΒΕΛΙΑ, πρώην Πρόεδρο του ΑΡΗ Θεσσαλονίκης και γιο του Θωμά Μαραβέλια πρώην Προέδρου της Ελπίδας.......Αμέσως μετά την βράβευση με αφορμή και την πρόσφατη απώλεια του Δραμινού ποδοσφαιριστή ΛΟΥΚΑΝΙΔΗ Τάκη, κρατήθηκε ενός λεπτού σιγή στην μνήμη αθλητών και παραγόντων της ποδοσφαιρομάνας Δράμας, που έχουν φύγει από αυτή την ζωή.
Ιδιαίτερη χαρά και συγκίνηση στους δεκάδες Πανδραμαϊκούς που ήταν στην εκδήλωση προκάλεσε η παρουσία αντιπροσωπείας ποδοσφαιριστών μας και το παρατεταμένο χειροκρότημα στην παρουσίαση τους ήταν η ελάχιστη έκφραση ευγνωμοσύνης σε αυτούς.
Στην εκδήλωση παραβρέθηκαν μεταξύ άλλων  ο πρώην υπουργός και βουλευτής ΚΑΛΑΦΑΤΗΣ Σταύρος -προσωπικός φίλος του τιμώμενου προσώπου- ο εκφραστής του κινήματος "Λιοντάρια της Ελλάδας" ΧΑΡΑΛΑΜΠΙΔΗΣ Μιχάλης -πρώην Πρόεδρος του Πανδραμαϊκού Α.Ο.- οι παλαίμαχοι ποδοσφαιριστές ΓΕΩΡΓΙΑΔΗΣ Μιχάλης, ΔΟΡΔΙΟΣ Γιάννης, ΚΟΥΤΣΟΔΟΝΤΗΣ Ανδρέας, ΜΗΤΡΟΥ Θωμάς και ο βετεράνος καλαθοσφαιριστής ΚΑΤΣΟΥΛΗΣ Γιώργος.
- Τηλεφωνικές παρεμβάσεις έκαναν από την Αθήνα, οι παλαίμαχοι ποδοσφαιριστές ΜΑΡΚΟΠΟΥΛΟΣ Τάκης και ΜΠΕΖΑΝΤΕΣ Δημήτρης.
Ευχαριστούμε όλες τις φίλες και τους φίλους που μετείχαν στην εκδήλωση και ιδιαίτερα τα μέλη μας και χορηγούς των δώρων της βασιλόπιτας, ΚΑΡΑΓΙΑΝΝΙΔΗ Γιάννη (Είδη ταξιδιού - Μπότσαρη 11, Θεσσαλονίκη) και ΙΟΡΔΑΝΙΔΗ Χριστόφορο (Εμπόριο μηχανημάτων, εργαλείων - Φράγκων 19, Θεσσαλονίκη).
Αξίζει να σημειώσουμε πως η συμμετοχή του κόσμου ξεπέρασε κάθε προσδοκία φέτος, κάτι που δείχνει ότι η φλόγα του Πανδραμαϊκού  συγκινεί και θα συγκινεί για πάντα.
Τέλος καλούμε όλους τους φίλους του Πανδραμαϊκού, παρά τις όποιες πίκρες τους -που και εμείς έχουμε- να στηρίξουν τους ποδοσφαιριστές μας στις προσπάθειες τους γιατί είναι άδικο να αγωνίζονται σε -σχεδόν- άδειες κερκίδες.

ΠΑΝΩ ΑΠ΄ΟΛΟΥΣ ΜΑΣ, Ο ΠΑΝΔΡΑΜΑΪΚΟΣ !!!  
ΠΑΝΔΡΑΜΑΙΚΟΣ ΝΟΣΤΟΣ