Μικτές ομάδες ΕΠΣΔ. Με το βλέμμα στους υπόλοιπους ομίλους οι Νέοι, ψάχνουν την πρόκριση κόντρα στις Σέρρες. Τυπική διαδικασία το ματς για τους Παίδες.

Έχοντας εξασφαλίσει την πρόκριση στους Παίδες, ο ενωσιακός μας προπονητής Μούλης Γρηγοριάδης και οι Νέοι του παίζουν σήμερα με μόνο στόχο τη νίκη κόντρα στο αντίστοιχο τμήμα της ΕΠΣ Σερρών, περιμένοντας ταυτόχρονα την εξέλιξη των αγώνων των υπόλοιπων ομίλων.

Συγκεκριμένα, σήμερα στις 12:30 στο γήπεδο της Προσοτσάνης οι Παίδες αγωνίζονται κόντρα στις Σέρρες σε ένα αδιάφορο βαθμολογικά παιχνίδι καθώς από την περασμένη αγωνιστική έχουν εξασφαλίσει την πρόκριση στην επόμενη φάση του Πρωταθλήματος Προεπιλογής Εθνικών Ομάδων της ΕΠΟ.

 Αντίθετα, οι Νέοι, που αυτή τη στιγμή κατέχουν τη δεύτερη θέση του ομίλου τους, με νίκη στις 14:30 κόντρα στους Νέους των Σερρών, ελπίζουν στο "θαύμα" που ακούει στο όνομα "πρόκριση ως μία από τις δύο καλύτερες δεύτερες του θεσμού". Για να συμβεί όμως αυτό χρειάζεται αρκετή τύχη καθώς στους υπόλοιπους ομίλους διεξάγονται ματς στα οποία συγκρούονται "οι πρώτοι" με "τους δεύτερους" και η τύχη τα έφερε έτσι ώστε αν έρθουν τα αποτελέσματα "ανάποδα" για τη Δράμα, και οι δύο από τουλάχιστον 4 ομίλους  συμπληρώνουν περισσότερους βαθμούς από την ομάδα μας.

Αναμονή λοιπόν, μέχρι το απόγευμα όπου θα ξέρουμε τι θα έχει συμβεί.


Παίδες: ΕΠΣ Δράμας-ΕΠΣ Σερρών 5-0

Νέοι: ΕΠΣ Δράμας-ΕΠΣ Σερρών 1-1

Τα αποτελέσματα θα αναρτηθούν αμέσως μετά το τέλος των αγώνων.