Δελτίο Τύπου της ΠΑΕ Δόξα Δράμας: 1η ήττα για τους Νέους

Την πρώτη τους ήττα στο Πρωτάθλημα της Football League Νέων γνώρισαν οι Νέοι της Δόξας, από τους Νέους του Πανσερραϊκού με σκορ 3-1, στον αγώνα που έγινε το Σάββατο στο δημοτικό γήπεδο Σερρών, στο πλαίσιο της 5ης αγωνιστικής του 2ου ομίλου.....










Ένα αποτέλεσμα που οφείλεται αρκετά στο ότι οι νεαροί ποδοσφαιριστές της Δόξας δεν μπόρεσαν να πετύχουν γκολ στις ευκαιρίες που δημιούργησαν στο α’ ημίχρονο, καθώς σχεδόν σε όλες ο τερματοφύλακας Μισυρλής αποσόβησε τον κίνδυνο για την ομάδα του.
Έχοντας την πρωτοβουλία των κινήσεων από το πρώτο λεπτό, είδαν τη μπάλα να σταματά στη συμβολή των δοκών, στο σουτ του Λυκίδη στο 8’.
Κόντρα στη ροή του ματς οι γηπεδούχοι άνοιξαν το σκορ στο 19’, έπειτα από συνεργασία των Καπτέλι, Μακούση και τελικό αποδέκτη και σκόρερ τον Πέτρου. Σε μία φάση που ο Μακούσης όταν δέχεται την μπάλα βρίσκεται σε ελεγχόμενη θέση οφσάιντ.
Οι Νέοι της Δόξας προσπάθησαν να ισοφαρίσουν άμεσα, αλλά στο 21’, στο σουτ του Λυκίδη η μπάλα έφυγε πάνω από το οριζόντιο δοκάρι.
Στο 30’ σε γύρισμα του Λυκίδη με το κεφάλι μέσα στην περιοχή των γηπεδούχων και σουτ στην κίνηση του Θεοδωρίδη, ο Μισυρλής μπλόκαρε τη μπάλα.
Στο 39’ σε σουτ του Κούτκα ο Μισυρλής έδιωξε εντυπωσιακά σε κόρνερ.
Στις καθυστερήσεις του α’ ημιχρόνου ο Γρηγοριάδης έκανε το σουτ, αλλά ο Μισυρλής μπλόκαρε.
Στο β’ ημίχρονο οι γηπεδούχοι μπήκαν πιο δυνατά. Στο 57’ ο Πέτρου εκμεταλλεύτηκε το λάθος στην άμυνα της Δόξας Κ19 και με πέναλτι που κέρδισε και εκτέλεσε εύστοχα ο ίδιος έκανε το 2-0, με δεύτερο προσωπικό τέρμα.
Στο 72’ ο Γρηγοριάδης με μία αριστοτεχνική εκτέλεση φάουλ έστειλε τη μπάλα στα δίχτυα και μείωσε σε 2-1, ωστόσο στην ακριβώς επόμενη επίθεση ο Whalley έκανε το 3-1, που ήταν και το τελικό αποτέλεσμα της αναμέτρησης.
Για τους Νέους Κ19 του Πανσερραϊκού έπαιξαν οι:
Μισυρλής, Βουγιουνδρούκας, Μακούσης, Τσαταλπασίδης, Θωμαΐδης, Παπαδόπουλος (67’ Κρίτσκας), Καπτέλι (87’ Θεοδωρίδης), Σαρέγκος (58’ Whalley), Πέτρου (88’ Τραπεζανίδης), Βουδουρίδης (79’ Μπουτάκογλου).
Για τους Νέους Κ19 της Δόξας αγωνίστηκαν οι:
​Βεζυρίδης, Θεοδωρίδης (46’ Γεωργιάδης), Χατζηδημητρίου, Δεληγιώρογλου (89’ Μαυροσαββίδης), Παρασκευάς (89’ Ανδρεάκης), Κούτκας (72’ Κορώνης), Παπαγεωργίου, Αντωνιάδης, Πούλας, Γρηγοριάδης, Λυκίδης (63’ Μακράκης).