Ευχαριστήριο στην Παναχαϊκή από τον Γενικό Διευθυντή της Δόξας Δράμας.

Μπορεί το χθεσινό αποτέλεσμα στην Πάτρα να μην ήταν αυτό που θα ήθελε η ομάδα μας, ωστόσο παρά την πίκρα του αποτελέσματος η διοίκηση δια του τεχνικού διευθυντή Νίκου Ιωσηφίδη έδωσε στην δημοσιότητα μια ευχαριστήρια ανακοίνωση για την φιλοξενία που είχε στο ταξίδι της στην πρωτεύουσα της Αχαΐας:...




«Θα ήθελα προσωπικά αλλά και εκ μέρους της ΠΑΕ Δόξα να ευχαριστήσω δημόσια την διοίκηση της ΠΑΕ Παναχαϊκή και τον ομόλογο μου Κώστα Κατσουράνη για την πραγματικά υπέροχη φιλοξενία τους στην αποστολή της ομάδας μας και τους φιλάθλους που την συνόδεψαν. Θεωρούμε αυτονόητο ότι επιφυλασσόμαστε να ανταποδώσουμε αυτήν την φιλοξενία στον δεύτερο γύρο.
Θεωρούμε ότι ομάδες με την δομή και τον τρόπο λειτουργίας της ΠΑΕ Παναχαϊκή κοσμούν τον χώρο του ελληνικού ποδοσφαίρου και ειδικότερα αυτόν της πολύπαθης δεύτερης εθνικής. Μια ομάδα που εκπέμπει υγεία και καθαρότητα, που επιλέγει να στέκεται μακριά από ύποπτες σκοπιμότητες και πιστεύω ότι ταιριάζει απόλυτα στην δική μας φιλοσοφία. Πιστεύουμε ότι πλέον έχουμε ένα συνοδοιπόρο με την ίδια ποδοσφαιρική σκέψη και οπτική.
Επίσης θέλω να ευχαριστήσω προσωπικά τον ομόλογο μου Κώστα Κατσουράνη, ένα κομμάτι της σύγχρονη ιστορίας του ελληνικού ποδοσφαίρου που πραγματικά μας υποχρεώνει να του δώσουμε τα εύσημα για την φιλοξενία και την φροντίδα του να μην μας λείψει το παραμικρό».
​Νίκος Ιωσηφίδης
Τεχνικός διευθυντής ΠΑΕ Δόξα Δράμας