Σάββατο το ματς της Δόξας με τον Κισσαμικο. Τι θα γίνει με την Α' ΕΠΣΔ ?

Η ξαφνική απόφαση της Football League και η αλλαγή της ημερομηνίας διεξαγωγής του εντός έδρας αγώνα της Δόξας Δράμας με τον Κισσαμικο, για Σάββατο (είχε οριστεί αρχικά Κυριακή) δημιουργεί νέο "πονοκέφαλο" στη διοίκηση της Ένωσης Ποδοσφαιρικών Σωματείων Δράμας η οποία καλείται πάλι να βγάλει "τα κάστανα από τη φωτιά". Συγκεκριμένα, εδώ και καιρό είχε βγάλει το πρόγραμμα των αγωνιστικών δραστηριοτητων των σωματείων της, προκειμένου αυτά να προγραμματίσουν με τη σειρά τους ....τα του οίκου τους. Τώρα όμως, μετά την αιφνιδιαστική απόφαση της FL, μάλλον μετά από αίτημα της ομάδας των Χανιων, γεννάται το ερώτημα αν θα αναβάλει για μια ακόμη φορά τα ματς της Α' κατηγορίας ή θα τα μεταθέσει για την Κυριακή με ότι αυτό συνεπάγεται για τους αγώνες της Β'.

Οι φανατικοί υποστηρικτές της Δόξας σίγουρα θα θέλουν αναβολή των αγώνων για ευνόητους λόγους, ενώ δεν λείπουν πλέον και οι "φωνές" που πιστεύουν ότι "δεν θα πρέπει να αναστατώνεται το σύμπαν" σε κάθε αλλαγή του αγωνιστικού προγράμματος των Μαυραετων.

Τι θα συμβεί ή μάλλον τι θα αποφασισθεί από την ΕΠΣΔ θα το μάθουμε τις επόμενες ημέρες, οπωσδήποτε όμως μέχρι την ερχόμενη Τετάρτη.