Τα νέα του Χιλιώτης Δράμα 1986 Handball

Μετά την μεγάλη νίκη με τον Πανελλήνιο ξεκίνησε η προετοιμασία για τον β΄ γύρο. Με τον ΠΑΟΚ το Σάββατο 18:00 στην Μίκρα.

Στις Εθνικές ομάδες 5 παίκτες του συλλόγου.

    Με την λήξη του α΄ γύρου όλα δείχνουν ότι η ομάδα θα βρίσκεται πάνω από την ζώνη υποβιβασμού, βάζοντας από κάτω το Καματερό και τον Πανελλήνιο.  Μια μέρα κράτησαν οι πανηγυρισμοί για την ευρεία νίκη επί του Πανελληνίου που είχαν τόσο ανάγκη οι Δραμινοί....   Με σοβαρότητα και σκληρή δουλειά οι προπονητές και οι  παίκτες ξεκίνησαν μίνι προετοιμασία μέχρι τις 20 Ιανουαρίου που αρχίζει ο β΄ γύρος μια και το Σαββατιάτικο εκτός έδρας παιχνίδι με τον ΠΑΟΚ δεν αφήνει πολλά περιθώρια για συγκομιδή βαθμών. Παρόλα αυτά ο Χιλιώτης Δράμα 1986 πιστός στις αρχές του θα εξαντλήσει κάθε περιθώριο απόκτησης βαθμών.
    Ο ενθουσιασμός είναι στα ύψη και όλοι είναι ιδιαίτερα ικανοποιημένοι από την δυναμική παρουσία του κόσμου ο οποίος βοήθησε και  στο τέλος καταχειροκρότησε την ομάδα. Ένα κουβάρι οι παίκτες στα αποδυτήρια πανηγύρισαν την πρώτη νίκη του συλλόγου στην Α1 ενώ ο Βουλευτής της Ν.Δ. κ. Δημήτρης Κυριαζίδης που παρακολούθησε το παιχνίδι επισκέφθηκε τα αποδυτήρια και συνεχάρη παίκτες και προπονητικό team.
  Η νίκη αφιερώθηκε στον τραυματία μας Αλέξη Ιακωβίδη που είναι και ο μεγάλος άτυχος της φετινής χρονιάς.
   Πρώτη φορά ο Σάκης Βαλαβάνης είδε 8 παίκτες του να σκοράρουν και να παρουσιάζουν απίστευτο πάθος στην άμυνα. Ο Κοβογλανίδης συνέχισε το ώριμο παιχνίδι του, ο Τουνγκελίδης παρά την ασφυκτική πίεση που δέχτηκε έπαιρνε τις προσπάθειες όταν χρειαζόταν, ο Χαϊτίδης βρήκε τον καλό του εαυτό και σκόραρε 8 φορές, ο Τσιτσίγκος σκόραρε και έδειξε ότι μπορεί να βοηθήσει περισσότερο, ενώ οι έμπειροι Κοτσαμαρίκογλου και ο αρχηγός Θωμίδης καθοδηγούσαν σε όλο το παιχνίδι την ομάδα σε άμυνα και επίθεση αντίστοιχα. Πρώτη φορά ο Κουρτίδης εκτός από την οργάνωση παιχνιδιού βοήθησε και στο σκορ δείχνοντας το ταλέντο του και ότι δίκαια είναι στις κλήσεις της Εθνικής Νέων. Ο νεαρός Γιαννακόπουλος σκόραρε και αυτός ενώ μαζί με τον Σισμανίδη βοήθησε και στην άμυνα. Ο Λευτέρης Παπάζογλου για ένα εικοσάλεπτο ήταν καταπληκτικός και βοήθησε στο χαμηλό σκορ.
    Συνεχίζοντας την παράδοση ο σύλλογος να παράγει και παίκτες υψηλού επιπέδου στις καινούργιες κλήσεις των Ομοσπονδιακών είδε 5 αθλητές του: Μπέτζιος Ραφαήλ, Κουρτίδης Γιώργος στην Εθνική νέων, Γιαννακόπουλος Ραφαήλ στην Εφήβων και Δεμερτζίδης Ηλίας, Αρμάντο Σίνα στην Εθνική παίδων. Ο σύλλογος τους εύχεται κάθε επιτυχία και ελπίζει να ακολουθήσουν τον δρόμο που χάραξαν οι Παπαδόπουλος Αδάμ και Σάββας Σάββας οι οποίοι αγωνίζονται στην Budesliga.