Δόξα Δράμας - Άρης Αβατου 3-1.....του Δημήτρη Τσιάρα

Με εμφανή τα σημάδια της κόπωσης από την χθεσινή διπλή και σε έντονους ρυθμούς προπόνηση, η Δόξα μέτρια στο πρώτο ημίχρονο και καλύτερη στο δεύτερο, κέρδισε τον Άρη Αβάτου με 3-1.
Ο Άγγελος Διγκόζης ξεκίνησε το παιχνίδι με δύο αλλαγές σε σχέση με το προηγούμενο φιλικό, με τον Ξηροπόταμο. Στο κέντρο ο Παναγιωτούδης πήρε την θέση του Ριζογιάννη που έμεινε εκτός για προληπτικούς λόγους μετά τον ελαφρύ τραυματισμό που είχε την Τετάρτη, ενώ μπροστά ο Ματσούκας που δεν αγωνίστηκε την Τετάρτη, επίσης προληπτικά, πήρε την θέση του Νατσιόπουλου.
Το σχήμα του....


 πρώτου ημιχρόνου παρουσίασε αρκετές αδυναμίες, λόγω κόπωσης με αποτέλεσμα οι φιλοξενούμενοι να εκμεταλλευτούν ένα αμυντικό λάθος και να ανοίξουν το σκορ στο 30’  με τον αρχηγό τους τον Κοτόπουλο που στο  40’ έχασε ευκαιρία να διπλασιάσει τα τέρματα του καθώς σημάδεψε το οριζόντιο  δοκάρι. Στο δεύτερο ημίχρονο το φρεσκάρισμα που έκανε ο Διγκόζης και οι …φωνές του, βελτίωσαν την αγωνιστική εικόνα της ομάδας που γύρισε το αποτέλεσμα.
Στο 53’ με κεφαλιά του Λίτσκα έγινε η ισοφάριση και στο 55’ ο Μαρκόπουλος  με σουτ μέσα από την περιοχή έβαλε την Δόξα μπροστά στο σκορ. Το τελικό 3-1 έκανε στο  68’ ο Ραγκέλοφ  μετά από πάσα του Νταντίδη που τον έβγαλε στο ύψος του πέναλτι και με πλασέ έστειλε την μπάλα στα αντίπαλα δίχτυα.
ΔΙΑΙΤΗΤΗΣ: Παρχαρίδης / Τσακίρης – Κουβαλάκης
ΔΟΞΑ Μένκα (46’ Βούρας) Ρεβυθόπουλος (46’ Σταματόπουλος) Βιτλής  Γκότοβος (75’ Κασμερίδης) Καραγιαννίδης (70΄Παπαζούδης)Νταντίδης (80’ Παρασκευάς) Τσούστης (46’ Ζιγκερίδης) Παναγιωτούδης (46’ Νατσιόπουλος) Μαρκόπουλος (80’ Γκουτζίδης) Ματσούκας (75’ Παπαδόπουλος) Λίτσκας (60’ Ραγκέλοφ)
ΑΡΗΣ  ΑΒΑΤΟΥ Αμουτζάκης  ΚαλαΪτζίδης Ψικιάτας Παπαδιώτης Κουτσουπιάς Ταχτσίδης Δόντσος Μελισσόπουλος Κοτόπουλος Σαρηγιαννίδης Γκέκας
Στον δεύτερο ημίχρονο αγωνίστηκαν οι: Κουτίνης Κελεσιάδης Κιουμουρτζής Βαφειάδης Εμίνογλου Τουργαϊδης Μίχογλου
Έχασε τον …δρόμο ο Ανδριόπουλος που κατέληξε στα Τρίκαλα
Λίγες μόνο ώρες κράτησε η δικαιολογημένη χαρά μέσα στο στρατόπεδο των «μαυραετών» για την περίπτωση ενίσχυσης της ομάδας με τον 23χρονο χαφ Κυριάκο Ανδρεόπουλο. Τελικά ο πρώην παίκτης της Λάρισας κατάληξε στα γειτονικά Τρίκαλα.
Ωστόσο οι άνθρωποι της Δόξας φέρονται δικαιολογημένα ενοχλημένοι από την συμπεριφορά του νεαρού ποδοσφαιριστή. Αμέσως μετά την χθεσινή ανακοίνωση αποδέσμευσης του από την Λάρισα, ο τεχνικός διευθυντής της Δόξας Νίκος Ιωσηφίδης ήρθε σε επαφή μαζί του και μετά από συνομιλίες που κράτησαν μέχρι αργά οι δύο πλευρές ήρθαν σε αρχική συμφωνία στο οικονομικό.
Οι επαφές συνεχίστηκαν και σήμερα το πρωί και κάπου προς το μεσημέρι ο παίκτης φέρεται να ενημέρωσε ότι θα έπαιρνε μια τσάντα με λίγα ρούχα και θα ανέβαινε στην Δράμα για να υπογράψει.
Μάλιστα μέχρι νωρίς το απόγευμα έδινε διαβεβαίωση στον Ιωσηφίδη ότι τελειώνει με τα διαδικαστικά του δελτίου και ανεβαίνει στην Δράμα. Δυστυχώς όμως αυτή η διαδρομή, από την Λάρισα στην Δράμα, δεν έγινε από τον Ανδριόπουλο ο οποίος προφανώς επέλεξε διαδρομή …χωρίς διόδια και έτσι βρέθηκε στα γειτονικά Τρίκαλα που μπήκαν σφήνα και διεκδίκησαν τον παίκτη.
 Εκεί υπόγραψε και έκανε μάλιστα δηλώσεις σαν και αυτές που ακόμη περιμένουν να κάνει στην Δράμα…
Ο ίδιος δήλωσε χαρούμενος για την μετακίνηση του που την ήθελαν και οι δύο πλευρές. Μια επιλογή του φια την οποία στην Δράμα θεωρούν ότι αθέτησε τον λόγο που τους έδωσε.
Βέβαια επειδή ίσως να μην γνώριζε ότι και στην Δράμα υπάρχει υγεία στον σύλλογο σαν αυτήν που του έβγαλαν τα Τρίκαλα, υπάρχει και εκεί ένας δυνατός οικονομικός παράγοντας που λέγεται Μπύρος και δεν πτοείται από τέτοιες συμπεριφορές καθώς είναι του δόγματος ότι «κανένας δεν είναι αναντικατάστατος γιατί πάντα υπάρχει ένας καλύτερος». Άλλωστε όπως ειπώθηκε σχετικά «η φανέλα της Δόξας είναι πολύ βαριά και κάποιων οι ώμοι δεν μπορούν να την σηκώσουν».
 Ωστόσο το πλέον σημαντικό από την περίπτωση είναι ότι ψυχράνθηκαν οι σχέσεις της δραμινής ομάδας με τα Τρίκαλα, σχέσεις που είχαν δομηθεί καλά από την περσινή κοινή προετοιμασία στον Βώλακα.
Πηγή: sportdrama.gr-ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΤΣΙΑΡΑΣ