Αναβολή όλων των πρωταθλημάτων ΕΚΑΣΑΜΑΘ

Επαναρχίζει την Κυριακή το πρωτάθλημα της Α2 γυναικών στο μπάσκετ στον 2ο όμιλο μετά την αναβολή της προηγούμενης εβδομάδας λόγω των κακών καιρικών συνθηκών.
Το πρωτάθλημα αρχίζει με την 11η και τελευταία αγωνιστική του πρώτου γύρου με τους Τιτάνες Δράμας να φιλοξενούν τον Πιερικό – Αρχέλαο Κατερίνης στις 15:00 στο κλειστό γυμναστήριο Κραχτίδη.
Ένα πολύ σημαντικό παιχνίδι για τα κορίτσια του κ. Καρατσομπάνη με βατό αντίπαλο, μια και μετά από 9 αγώνες τις 2 ομάδες τις χωρίζει μόλις 1 νίκη.....




Η ομάδα της Κατερίνης έχει 4 νίκες και 5 ήττες και είναι μια καλή ευκαιρία για τους Τιτάνες αν κερδίσουν να τους πιάσουν στη βαθμολογία μια και το ρεκόρ της δραμινής ομάδας είναι 3 νίκες και 6 ήττες και ισοβαθμεί μαζί με Σταυρούπολη και Ασπίδα Ξάνθης στην 8η θέση της βαθμολογίας.
Το εκτός έδρας ματς με τον Απόλλων Καλαμαριάς που δεν έγινε την προηγούμενη εβδομάδα, θα γίνει κανονικά την Τετάρτη 18/1 στις 19:00 και με αυτό το ματς ολοκληρώνεται ο πρώτος γύρος.
Αναβολή για τοπικά πρωταθλήματα ΕΚΑΣΑΜΑΘ
Αντίθετα με τις Εθνικές κατηγορίες που παίζουν κανονικά, λόγω της κακοκαιρίας και για να μη δυσκολευτούν στις μετακινήσεις τους οι ομάδες, αναβλήθηκαν όλα τα πρωταθλήματα τοπικών κατηγοριών ΕΚΑΣΑΜΑΘ.
Η διοίκηση της ΕΚΑΣΑΜΑΘ εξέδωσε την ακόλουθη ανακοίνωση:
«Το Δ.Σ. της Ε.ΚΑ.Σ.Α.ΜΑ.Θ. λαμβάνοντας υπόψη τις άσχημες καιρικές συνθήκες που επικρατούν στην περιοχή αρμοδιότητας της Ενωσης,αποφάσισε την αναβολή όλων των αγώνων που ήταν να διεξαχθούν 14 & 15 Ιανουαρίου 2017, σε όλα τα  πρωταθλήματα (ΑΝΔΡΩΝ,ΓΥΝΑΙΚΩΝ,ΠΑΙΔΩΝ,ΚΟΡΙΤΣΙΩΝ)».
Πηγή: sportdrama.gr-ΔΗΜ. ΑΔΑΚΤΥΛΟΣ