"ΧΙΛΙΩΤΗΣ ΔΡΑΜΑ 1986"....τα νέα του συλλόγου.



Νίκη με  22-23 στον φιλικό αγώνα με HC PIRIN GD στο ολοκαίνουργιο γήπεδο του Gotse Deltsev.
Μνημόνιο συνεργασίας  μπαίνει σε ισχύ μεταξύ των δύο συλλόγων.
Ο Λάμπρος Βάκκας από την Πυλαία θα ενισχύσει τον ΔΡΑΜΑ 1986 μέχρι τέλος της σαιζόν.

       Φιλικό παιχνίδι με την HC PIRIN GD στο ολοκαίνουργιο γήπεδο του Gotse Deltsev έδωσε ο ΧΙΛΙΩΤΗΣ ΔΡΑΜΑ 1986 προκειμένου να είναι όσο το δυνατόν πιο έτοιμος στην πρεμιέρα του 2ου γύρο με αντίπαλο τον Ζαφειράκη.....


    
       Η PIRIN αγωνίζεται στο πρωτάθλημα της Α1 Εθνικής της Βουλγαρίας και από το παιχνίδι στο οποίο οι ομάδες συμβάδιζαν στο σκορ βγήκαν χρήσιμα συμπεράσματα για τους προπονητές και αυξήθηκε η ετοιμότητα των παικτών. Η Δραμινή ομάδα με 25μελή αποστολή συνέχισε την  συνεργασία που είχε ξεκινήσει πριν 6 χρόνια φιλοξενώντας την Βουλγάρικη ομάδα και η οποία αποφασίστηκε να συνεχιστεί και για τα επόμενα χρόνια. Άριστες εντυπώσεις άφησε στην Δραμινή αποστολή το ολοκαίνουργιο γήπεδο 1600 θέσεων το οποίο διαθέτει και ειδικό taraflex για handball, όπως και η άριστη φιλοξενία των στελεχών της Pirin. Στις 11 Φεβρουαρίου αποφασίστηκε οι δύο ομάδες να πραγματοποιήσουν και άλλα φιλικά με τα Ανδρικά και Παιδικά τους τμήματα.
    Στο αγωνιστικό κομμάτι η Δραμινή ομάδα ήταν συνεχώς μπροστά στο σκορ και ο Σάκης Βαλαβάνης είχε την δυνατότητα να χρησιμοποιήσει όλους τους παίκτες όπως επίσης και τον νεαποκτηθέντα Λάμπρο Βάκκα  που ενσωματώθηκε αμέσως στην ομάδα μια και είχε ξαναπαίξει στον Δραμινό σύλλογο την χρονιά που αγωνίστηκε στην Α1.  Η δραμινή ομάδα: (Βαλαβάνης Αθανάσιος) Τσεπίδης, Παπάζογλου, Γκαμότσος, Φραγκούλης, Θωμίδης, Τσιτσίγκος, Κουρτίδης, Μαλαμίδης, Κοτσαμαρίκογλου, Ιακωβίδης, Βάκκας, Γιαννακόπουλος, Χαϊτίδης, Πετσάνης, Κοβογλανίδης, Κουρουτζίδης, Τσαύλος.
Το Σάββατο 21/1/2017 στις 17:00  αρχίζει ο 2ος γύρος με τον αγώνα ΧΙΛΙΩΤΗΣ ΔΡΑΜΑ 1986 – ΖΑΦΕΙΡΑΚΗΣ ΝΑΟΥΣΑΣ .