Αστέρας Μπριτζ Club.......


Ολοκληρώθηκε την Τετάρτη που μας πέρασε ο διήμερος αγώνας ομάδων OPEN που διοργάνωσε το Kavala Club of Bridge στο ξενοδοχείο LUCY HOTEL - KAVALA με αξιοσημείωτη επιτυχία αφού παρά τη θερινή ραστώνη συμμετείχαν 18 ομάδες από όλη τη Β. Ελλάδα.
Βέβαια ο Asteras Bridgeclub μπορεί να περηφανευτεί οτι είχε σημαντική συμβολή στην επιτυχία αφού τίμησε τη διοργάνωση με μία αποστολή-μαμούθ 6 ομάδων από όλες τις κατηγορίες.
Η επιτυχία όμως δεν περιορίστηκε στη συμμετοχή αφού η ομάδα "Αβανίδης" του Αστέρα αποτελούμενη από τους Xristodoulos AvanidisKonstantinos GilantzisDimi Melis και Prodromos Pantelidis με πειστικές εμφανίσεις όλο το διήμερο, κατέκτησε την πρώτη θέση, μπροστά από ομάδες μεγαλύτερης δυναμικότητας, επισκιάζοντας έτσι τις καλές εμφανίσεις των ομάδων μας Pavlos Paisidis και Dimitris Kazis που πλασαρίστηκαν 3οι και 5οι αντίστοιχα.
Πρώτοι από την κατηγορία 1-9 ήταν η ομάδα "Τσιπίδης" του συμπολίτη Γαλαξία αποτελούμενη από τους Παπαδόπουλο, Κωνσταντινίδου, Καϊπάκη και Τσιπίδη ενώ στην κατηγορία 1-6 παίζοντας στην έδρα τους η ομάδα "Λασκαρίδης" αποτελούμενη από τους Λασκαρίδη, Αστεριάδου, Λαγρα, Ταγταλανίδη και Χριστοφορίδου.
Ευχαριστούμε το αδελφικό σωματείο της Καβάλας και τον πρόεδρο ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΤΣΕΚΜΕΖΟΓΛΟΥ για τη φιλοξενία και ανανεώνουμε το ραντεβού μας για περισσότερο αγωνιστικό μπριτζ στο δικό μας διήμερο αγώνα ομάδων 4ης βαθμίδας το τελευταίο Σαββατοκύριακο του Αυγούστο.


Πηγή: facebook