ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ 3ου ΑΓΩΝΑ ΔΡΟΜΟΥ ΠΕΤΡΟΥΣΑΣ (εγγραφές)

Στο πλαίσιο των πολιτιστικών εκδηλώσεων της «Γιορτής του Μετανάστη», ο Πολιτιστικός Σύλλογος Πετρούσας και ο Γυμναστικός Σύλλογος «ΔΟΞΑ ΠΕΤΡΟΥΣΑΣ», με την υποστήριξη του Δήμου Προσοτσάνης και της Εθελοντικής Ομάδας Πετρούσας «Στηρίζω», διοργανώνει αγώνα δρόμου ενηλίκων 5 και 10 χιλιομέτρων καθώς και παιδικό αγώνα 1 χιλιομέτρου.


Ημερομηνία: Τετάρτη 07 Αυγούστου 2019
Ώρα εκκίνησης παιδικού αγώνα: 18:45
Ώρα εκκίνησης αγώνων 5 & 10 χλμ.: 19:30
Σημείο εκκίνησης και τερματισμού: Κεντρική πλατεία Πετρούσας
Πληροφορίες και εγγραφές:
6947693050
Facebook (inbox): Πολιτιστικός Σύλλογος Πετρούσας Δράμας ή Γ.Σ ΔΟΞΑ Πετρούσας.
Ηλεκτρονική εγγραφή: www.doxapetrousasfc.gr
Λήξη εγγραφών: 01 Αυγούστου 2019
ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΑ ΑΓΩΝΑ: Η διαδρομή ξεκινάει από.......





..... την κεντρική πλατεία Πετρούσας. Η πορεία που θα ακολουθήσουν οι δρομείς των 5 χιλιομέτρων είναι περιφερειακά του χωριού και τερματίζει πάλι στην κεντρική πλατεία, ενώ οι δρομείς των 10 χιλιομέτρων θα επαναλάβουν τη διαδρομή. Θα υπάρχουν σταθμοί ανεφοδιασμού με νερό και ηλεκτρολύτες στα σημεία των 2,5 και 7,5 χιλιομέτρων για τους αθλητές/αθλήτριες και ενδιάμεσοι σταθμοί με νερό καθώς και εθελοντές σε διάφορα σημεία για τη διευκόλυνσή τους.
ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ:
Παιδικός αγώνας 1 χιλιομέτρου: Μπορούν να συμμετέχουν παιδιά ηλικίας έως 12 ετών.
Αγώνας ενηλίκων 5 & 10 χιλιομέτρων: Μπορούν να συμμετέχουν άνδρες και γυναίκες άνω των 18 ετών ή ανήλικοι με την συγκατάθεση-υπογραφή του κηδεμόνα.
ΑΣΦΑΛΙΣΗ ΤΩΝ ΑΘΛΗΤΩΝ: Οι δρομείς συμμετέχουν στον αγώνα με δική τους ευθύνη και οι διοργανωτές δεν ευθύνονται για τυχόν τραυματισμούς ή βλάβη στην υγεία των αθλητών. Απαραίτητη προϋπόθεση για τη συμμετοχή είναι να έχουν υποβληθεί πρόσφατα σε ιατρικές εξετάσεις. Ωστόσο, θα υπάρχει ιατρική μονάδα παροχής πρώτων βοηθειών καθ’ όλη τη διάρκεια των αγώνων.
ΚΟΣΤΟΣ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ: Το κόστος συμμετοχής ανέρχεται στα 5€, τόσο για τον παιδικό όσο και για τον αγώνα ενηλίκων και θα καταβάλλεται στην Γραμματεία του Αγώνα, που θα φιλοξενείται στην αίθουσα του Κ.Α.Π.Η. Πετρούσας, την Τρίτη 06 Αυγούστου 2019, κατά τις ώρες 11:00-13:00 και 17:00-21:00. Για τη διευκόλυνση των εκτός Νομού αθλητών, θα υπάρχει δυνατότητα καταβολής του ποσού ανήμερα του αγώνα, δύο ώρες πριν την εκκίνηση (17:00-18:00).
ΠΑΡΟΧΕΣ: Με την καταβολή του ποσού οι αθλητές/αθλήτριες θα παραλαμβάνουν μπλούζα όπως και αριθμό συμμετοχής με τσιπάκι χρονομέτρησης. Οι αριθμοί συμμετοχής είναι ΠΡΟΣΩΠΙΚΟΙ και δεν μεταβιβάζονται σε άλλο άτομο. Σημειώνεται ότι για τον Παιδικό αγώνα οι αριθμοί συμμετοχής δεν περιλαμβάνουν chip χρονομέτρησης. Για να μπορέσουν όλοι οι δρομείς να πάρουν την μπλούζα του αγώνα και το τσιπακι, θα πρέπει να έχουν εγγραφεί εγκαίρως (ηλεκτρονικά), δηλαδή μέχρι και τις 01 Αυγούστου 2019. Για τις συμμετοχές τελευταίας στιγμής χωρίς αναμνηστικό μπλουζάκι το κόστος συμμετοχής δεν διαφοροποιείται.
ΑΝΑΜΝΗΣΤΙΚΑ - ΕΠΑΘΛΑ: Στους τρεις (3) πρώτους νικητές κάθε κατηγορίας (παιδικό, 5χλμ. ανδρών, 5 χλμ. γυναικών, 10 χλμ. ανδρών, 10 χλμ. γυναικών) θα δοθεί κύπελλο. Στους τρεις (3) πρώτους νικητές κάθε ηλικιακής κατηγορίας (>29, 30-39,  40-49,  50+,  60+) θα δοθεί αναμνηστικό βραβείο και σε όλους τους συμμετέχοντες που θα τερματίσουν θα δοθεί αναμνηστικό μετάλλιο. Το χρονικό όριο για την ολοκλήρωση του αγώνα ορίζεται στις δύο (2) ώρες.
ΑΠΟΔΥΤΗΡΙΑ/ΜΠΑΝΙΑ - ΤΟΥΑΛΕΤΕΣ - ΞΕΝΩΝΑΣ: Κατά την ημέρα διεξαγωγής του αγώνα θα υπάρχουν αποδυτήρια και τουαλέτες για τους συμμετέχοντες στον χώρο του Κ.Α.Π.Η. Πετρούσας. Για όσους αθλητές επιθυμούν θα υπάρχει δυνατότητα χρήσης των ντουζ που βρίσκονται στον Αθλητικό Ξενώνα Πετρούσας (Πρώην «Γιαννίκειο Γυμνάσιο») καθώς και δυνατότητα διαμονής στον ίδιο χώρο με την επιπρόσθετη καταβολή του ποσού των 3€. Σε αυτήν την περίπτωση ο ενδιαφερόμενος αθλητής θα πρέπει να επικοινωνήσει τηλεφωνικά (6947693050).