Στο EURO 2018 με την Εθνική Ελλάδος 3 Δραμινοί


   
Με την Εθνική ομάδα U21 συμμετείχαν οι Δραμινοί Κουρτίδης Γεώργιος, Τορνικίδης Βασίλειος, και ο προπονητής Τογανίδης Θόδωρος ως παίκτες και προπονητής αντίστοιχα της Εθνικής μας ομάδας.
    Από τις 2 Ιουλίου ξεκίνησε η προετοιμασία με προπονήσεις σε Άρτα και Έδεσσα, Συμμετοχή στο πενθήμερο διεθνές τουρνουά INTERAMNIA στην Πεσκάρα όπου έδωσε 3 φιλικά με Ισραήλ, Φιλανδία, και Ιταλία. Τα διεθνή φιλικά συνεχίστηκαν με την ομάδα του Μαυροβουνίου στην Έδεσσα.
   Έτσι φτάσαμε στις 18 Ιουλίου όπου η Εθνική ομάδα αναχώρησε για τον προκριματικό όμιλο EURO 2018 M21 με την συμμετοχή 11 ομάδων που διεξήχθη .....




....στα Σκόπια με τους Δραμινούς να κερδίζουν την εμπιστοσύνη των προπονητών Χαλκίδη - Τογανίδη και να επιλέγονται για μια ακόμη φορά στην τελική δεκαεξάδα.
    Τεράστια εμπειρία για τους Δραμινούς ταλαντούχους των οποίων το αθλητικό μέλλον ανοίγει διάπλατα μπροστά τους αφού και τα προσόντα έχουν αλλά πλέον και εμπειρίες από διεθνή παιχνίδια.
   Ο Γιώργος Κουρτίδης θα ενσωματωθεί στην προετοιμασία του Δράμα 1986 που ξεκίνησε σήμερα μετά από 3 ημέρες ενώ ο Βασίλης Τορνικίδης θα μεταβεί στην Κύπρο μετά τις 18 Αυγούστου αφού από πέρυσι αγωνίζεται με τα χρώματα του Ευρωπαϊκού Κολεγίου Κύπρου.
Γραφείο Τύπου