Τα φιλικά του Γ.Σ. Προσοτσάνης.

Ανακοινώθηκε πριν από λίγο μέσω του Γραφείου Τύπου του ΓΣ Προσοτσάνης το πρόγραμμα των φιλικών συναντήσεων των κατόχων του Super Cup για τη χρονιά που ολοκληρώθηκε στη Δράμα, με το Γιώργο Λάλα να έχει οριστικοποιήσει μέχρι τώρα οκτώ (8) αναμετρήσεις και μοναδική κενή ημερομηνία στο πρόγραμμα να είναι η 8/8/2018.
Ξεκίνημα ημέρα Σάββατο και στο φινάλε της 1ης εβδομάδας προπονήσεων (σ.σ. έναρξη στις 30 τρέχοντος) με τους ιδιαίτερα κινητικούς στο μεταγραφικό παζάρι Αμπελόκηπους στο «Γεώργιος Μακρής».
Ακολουθεί......




 μία εβδομάδα μετά, η εκτός έδρας αναμέτρηση με τη μία εκ των τεσσάρων νεοφώτιστων στην Α’ ΕΠΣ Δράμας την ομάδα του ΠΑΟΠ Νέας Αμισού του Γιώργου Πολυχρονίδη, ο οποίος στο αντίστοιχο περσινό φιλικό αλλά σε ανάποδη έδρα τιμήθηκε από τους «ροχιμπλάνκος».
Με τη μεγάλη γιορτή του Δεκαπενταύγουστου να πέφτει μέρα Τετάρτη ο Γιώργος Λάλας όρισε το αμέσως επόμενο φιλικό με το αδιαμφισβήτητο πρωταθλητή των μεταγραφών, τον Πανδραμαϊκό το αμέσως επόμενο Σάββατο, σ ‘ ένα απόλυτο φιλικό «κρας τεστ» μεταξύ δύο ομάδων που πέρυσι τερμάτισαν πίσω από την πρωταθλήτρια ΑΕ Καλαμπακίου . Η έδρα πάντως μεταξύ των δύο προπονητών δεν έχει οριστεί.
Η αήττητη υπερ-πρωταθλήτρια της περσινής σεζόν στη Β’ ΕΠΣ Δράμας ΑΕ Κυργίων θα επισκεφτεί την Προσοτσάνη για να κοντραριστεί απέναντι στην τοπική ομάδα, την οποία και δεν έχει ποτέ νικήσει στο συγκεκριμένο γήπεδο τουλάχιστον μετά το 1990 είτε σε επίσημο είτε σε φιλικό ματς!!!
Όχι μόνο νεοφώτιστο αλλά και με μόλις 3 χρόνια υπόστασης το…μικρό παιδί της Δόξας, οι «Μαυραετοί Αθ. Δουμπέσας» καλούνται έστω και σε φιλικό ματς να μετρήσουν τις δυνάμεις τους απέναντι στη μεγάλη τους αντίπαλο, με το Λεωνίδα Βογιατζόγλου να παίρνει κι αυτός με τη σειρά του το «βάπτισμα του πυρός» στη μεγάλη κατηγορία. Η έδρα δεν έχει ακόμα οριστεί.
Τελευταίο φιλικό για το μήνα Αύγουστο και η Προσοτσάνη υποδέχεται το Φωτολίβος που κατά την περσινή σεζόν την υποχρέωσε σε εντός έδρας ήττα στο πρωτάθλημα, έχασε όμως στο θεσμό του κυπέλλου στη φάση των ομίλων, με τις δύο ομάδες να τεστάρουν τις δυνάμεις του τρεις εβδομάδες πριν την έναρξη των επίσημων υποχρεώσεων.
Με φιλικό υποδέχονται το Σεπτέμβριο Προσοτσάνη και Καλή Βρύση, καθώς την 1η μέρα του κιόλας οι δύο γειτόνισσες θα κοντραριστούν με την έδρα ωστόσο να μην την έχουν οριστικοποιήσει οι συνονόματοι, Λάλας της Προσοτσάνης και Ζιώγας της Καλής Βρύσης.
Και φτάνουμε στο φινάλε ουσιαστικά της προετοιμασίας με το εκτός τειχών φιλικό στις παρυφές του νομού Θεσσαλονίκης, εκεί όπου η Δόξα Άσσηρου περιμένει σε ένα αγώνα γιορτή για τους φίλους της ομάδας την Προσοτσάνη. Τα υπόλοιπα τ’ αφήνουμε στον πάντα οργανωτικό Παύλο Τσούλη!