Δελτίο Τύπου "Χιλιώτης Δράμας 1986"

Με μεγάλη χαρά ανακοινώνουμε την απόκτηση του Κώστα Γουργούμη ο οποίος θα υπερασπίζεται την εστία της ομάδας μας.
    Ο έμπειρος τερματοφύλακας είναι εν ενεργεία αθλητής της εθνικής ανδρών με τεράστια εμπειρία σε Ελλάδα και εξωτερικό. Συγκεκριμένα έχει συνολικά στην Α1, 136 συμμετοχές σε ΒΑΟ και Θερμαϊκό, 192 με τον ΠΑΟΚ, ενώ στο εξωτερικό έχει 64 συμμετοχές με την Velez (Belgium) 18 με την Nilufer Belediyesi Hentbol (Turkey) όπου ήταν και ο τελευταίος του σταθμός πριν μετακομίσει στην Δράμα.
   Τεράστια όμως είναι και η προσφορά του στην Εθνική Ανδρών όπου αγωνίστηκε 42 φορές με τελευταία τα δύο παιχνίδια στους πρόσφατους Μεσογειακούς αγώνες της Tarragona (Spain) απέναντι σε Ισπανούς και Πορτογάλους.
   Η διεθνής του παρουσία του όμως δεν σταματά μόνο στα Εθνικά χρώματα αφού......




...... έχει αγωνιστεί στο Challenge Cup  20 παιχνίδια, στο EHF CUP 4, ενώ στο Champions League  έχει 12 παιχνίδια (Group Phase).
    Η εμφανής εμπειρία του Κώστα Γουργούμη εκτός από το ότι θα βοηθήσει τους Δραμινούς στην προσπάθεια για την παραμονή στην Handball Premier θα προσθέσει και ποιότητα στην δουλειά των τερματοφυλάκων των αναπτυξιακών τμημάτων του συλλόγου μια και το νέο απόκτημα των Δραμινών θα ασχοληθεί και με την προπόνησή τους. Δίπλα του αναμένεται να γεμίσουν εμπειρίες και οι τερματοφύλακες της ανδρικής ομάδας Παπάζογλου Λευτέρης και Μπέτζιος Ραφαήλ οι οποίοι ανανέωσαν την παρουσία τους στην ομάδα και την επόμενη χρονιά.
Καλώς όρισες Κώστα