Η απόλυτη ξεφτίλα (?)...."Χάρισε έναν μήνα για να σε εξοφλήσουμε" !!!

Θα μπορούσε να το συναντήσει κανείς σε ένα "χωριό" ( καταλαβαίνεται το πως χρησιμοποιώ  τη λέξη, διότι και εγώ από χωριό είμαι, προς αποφυγή παρεξηγήσεων) αλλά το να συμβαίνει αυτό σε μία από τις μεγαλύτερες ακαδημίες της Ανατολικής Μακεδονίας και Θράκης, σε αυτήν που όλοι(?) θέλουν να πάνε τα παιδιά τους με σκοπό να τα "καμαρώσουν" στην Εθνική Ελλάδος, αποτελεί την απόλυτη ξεφτίλα του θεσμού του "παράγοντα" με θύμα το θεσμό του "προπονητή".

Με λύπη, η οποία μετατράπηκε άμεσα σε οργή, πληροφορήθηκα ότι προκειμένου να εξοφληθεί ένας(?) προπονητής για τις υπηρεσίες του σε ακαδημία του ζητήθηκε να χαρίσει ένα μηνιάτικο προκειμένου να εξοφληθεί !!!

Στο σημείο αυτό γεννούνται τα εξής ερωτήματα:

1) Για ποιο λόγο να "χαρίσει" ο προπονητής την αποζημίωση του ενός μήνα? Μήπως δεν πραγματοποίησε τις προβλεπόμενες προπονήσεις ? Μήπως δεν "έκαψε" τη βενζίνη του προσωπικού του αυτοκινήτου για τις ανάγκες των υποχρεώσεών του στην ακαδημία?

2) Αν ο προπονητής, "χαρίσει" τη μηνιαία αποζημίωση, η ακαδημία θα "χαρίσει" με τη σειρά της τον τελευταίο μήνα στους γονείς ? Θα τους ελαφρύνει, έστω και λίγο, από τα τόσα έξοδα στα οποία υποβάλλονται όλη τη χρονιά ?

3) θα καταγραφεί πουθενά ότι "αυτός ο προπονητής" χάρισε τη μηνιαία αποζημίωση ώστε να υπολογισθεί στον απολογισμό του συλλόγου ή αυτή η "δωρεά" θα καλύψει καμία "μαύρη τρύπα"?

Ένα να ξέρετε κύριοι παράγοντες.... Ο/Η  ΠΡΟΠΟΝΗΤΗΣ/ΤΡΙΑ σε οποιοδήποτε άθλημα επιτελεί έργο κοινωνικό διότι πέρα από τη διδασκαλία του αθλήματος είναι και παιδαγωγός, είναι και ψυχολόγος και το κυριότερο είναι ο "δεύτερος ΠΑΤΕΡΑΣ/ΜΗΤΕΡΑ" των παιδιών σας. 
Για να κάνει αυτή τη δουλειά σημαίνει ότι την αγαπά και προ πάντων, αγαπά τα παιδιά !!!

Αν νομίζεται ή καταλαβαίνετε ότι το κάνει για τα χρήματα και μόνο, ΕΙΣΤΕ ΑΠΟΤΥΧΗΜΕΝΟΙ γιατί τον επιλέξατε ή γιατί δεν τον έχετε απολύσει ακόμη !!!

Τοννα μην το πληρώνεται όμως, από μόνο του είναι η "ΑΠΟΛΥΤΗ ΞΕΦΤΙΛΑ"

Με τιμή


Λάζαρος Παπαλαζάρου