Νέες επιτυχίες του Κολυμβητικού Ομίλου Δράμας: 2 χρυσά και 3 χάλκινα μετάλλια

Αργά το βράδυ της Κυριακής επέστρεψε η αποστολή του Κολυμβητικού Ομίλου Δράμας από τον Βόλο και το Πανελλήνιο πρωτάθλημα Παμπαίδων ΑΒ- Παγκορασίδων ΑΒ, έχοντας στις αποσκευές του 5 μετάλλια.
Σε μια διοργάνωση με την συμμετοχή 135 ομάδων από όλη την Ελλάδα τα δελφίνια του Κ.Ο.Δ. αποδείχτηκαν πραγματικοί μαχητές αφού κατέλαβαν την 5η θέση στην γενική κατάταξη στα αγόρια, και την 11η θέση στην συνολική κατάταξη.....



Όπως αναφέρει ο Κ.Ο.Δ. σε ανακοίνωση του: Με 5 μετάλλια (2 χρυσά και 3 χάλκινα) σε ατομικά και ομαδικά αγωνίσματα ο Κ.Ο.Δράμας και οι αθλητές του αποδεικνύουν ακόμα μια φορά πως με πολλή δουλειά και μεγάλη ψυχή μπορείς να καταφέρεις πολλά!!!
Ο αθλητής μας Καλούδης Γιώργος ανέβηκε στο πρώτο σκαλί του βάθρου κατακτώντας το χρυσό μετάλλιο στα 200μ Πεταλούδα. Στο ίδιο αγώνισμα ο αθλητής μας Μπακάλης Δημήτρης κατέκτησε το χάλκινο μετάλλιο.
Ο αθλητής Κιορσάββας Μιλτιάδης κατέλαβε το χάλκινο μετάλλιο στα 200μ Μικτή ατομική

Η ομάδα της σκυτάλης Παμπαίδων Α, με τους αθλητές Καλούδη Γιώργο, Μαυρογιάννη Χρυσοβαλάντη, Καράογλου Κλεάνθη και Μπακάλη Δημήτρη κατέκτησαν το χρυσό μετάλλιο στα 4x200μ Ελεύθερι και το χάλκινο μετάλλιο στα 4x100μ Ελεύθερο.
Εκτός όμως από τα μετάλλια πολλοί αθλητές και αθλήτριες κατάφεραν να περάσουν στους τελικούς των αγωνισμάτων τους και να τερματίσουν στην πρώτη 8άδα των αγωνισμάτων τους.
Ο Καλούδης Γιώργος τερμάτισε 4ος στα 400μ Μικτή ατομική και 6ος στα 100μ Πεταλούδα. Ο Μαυρογιάννης Χρυσοβαλάντης κατέλαβε την 4η θέση στα 1500μ ελεύθερο, και την 6η θέση σττα 400μ Ελεύθερο και στα 200μ Μικτή ατομική


Ο Καράογλου Κλεάνθης κατέκτησε την 7η θέση στα 100μ Ελεύθερο, ο Κιορσάββας Μιλτιάδης την 8η Θέση στα 200μ Ύπτιο, ο Τσακιρίδης Δημήτρης την 8η θέση στα 200μ Ελεύθερο και η Βασιλειάδου Ευφροσύνη την 8η Θέση στα 200μ πεταλούδα.
Πολλά συγχαρητήρια σε όλα τα παιδιά που έδωσαν τον καλύτερο τους εαυτό, βελτίωσαν τους χρόνους τους στα ατομικά τους αγωνίσματα και βάζουν τις βάσεις για μια δυνατή συνέχεια!! Πολλά συγχαρητήρια στον προπονητή της ομάδας κ. Αβραμίδη Σταύρο για τις επιτυχίες της ομάδας και την πολύ καλή δουλεία που κάνει με τα παιδιά και φυσικά πολλά συγχαρητήρια στον έφορο της ομάδας κ. Μαυρογιάννη Χαράλαμπο που όλη τη χρονιά είναι δίπλα σε όλα τα παιδιά!!!




Πηγή: http://www.alpha-news.gr