Επιστροφή στη δράση για τις ομάδες της Super League 2.... Δελτίο τύπου της Δόξας Δράμας.

Με την ολοκλήρωση του σημερινού Δ.Σ. της διοργανώτριας αρχής, η Ένωση Επαγγελματικού Ποδοσφαίρου «Α2-Β΄ Εθνικής» αποφάσισε την επανέναρξη της Super league 2, με ημερομηνίες λήξης της κανονικής διάρκειας τις 29 Ιουνίου (Δευτέρα, για την 21η και προτελευταία αγωνιστική) και 4 Ιουλίου (Σάββατο, για την 22η και τελευταία).

Η ΠΑΕ Δόξα Δράμας ενημέρωσε εγκαίρως τη Λίγκα ότι δεν καθίσταται εφικτό να εκπροσωπηθεί στη συνεδρίαση, ενώ τηρείται στάση αναμονής για το ποιοι αγώνες θα καλυφθούν τηλεοπτικά και το τι θα ισχύσει με τους φιλάθλους (αν γίνουν κεκλεισμένων των θυρών, ή με μικρό ποσοστό κόσμου, σε αναλογία επί τοις εκατό βάση της χωρητικότητας γηπέδων και ανάλογα του τι θα επιλεγεί και στη Σούπερ Λιγκ 1).

Οι ομάδες συνεπώς γυρνούν στη δράση, για επίσημους αγώνες περίπου 3.5 μήνες μετά τη διακοπή στα μέσα Μαρτίου λόγω των ειδικών συνθηκών της πανδημίας, ενώ αποφασίστηκε ακολούθως να γίνει επικύρωση βαθμολογίας και κλήρωση πλέι οφ και πλέι άουτ.

Επίσης, συμφωνήθηκε πρόταση αναδιάρθρωσης που θα τεθεί υπόψη της Εκτελεστικής Επιτροπής της ΕΠΟ, χωρίς υποβιβασμούς στις τρεις επαγγελματικές κατηγορίες.

Η ΠΑΕ Δόξα Δράμας θα σχεδιάσει άμεσα και θα ενημερώσει για το δικό της χρονοδιάγραμμα, για τα τεστ κορωνοϊού ανά γκρουπ και την έναρξη ομαδικών προπονήσεων, πιθανότατα μετά το τριήμερο του Αγίου Πνεύματος.

Υπενθυμίζεται ότι η ομάδα μας ολοκληρώνει την κανονική διάρκεια φέτος με δυο παιχνίδια στη Δράμα, αρχικά με την Κέρκυρα και ακολούθως με τα Χανιά, πριν ξεκινήσουν οι αγώνες δεύτερης φάσης, τελικής βαθμολογικής διαβάθμισης.