Ανακοίνωση του προέδρου του Συνδέσμου προπονητών ποδοσφαίρου Δράμας



Σας ενημερώνω ότι η Εκτελεστική Επιτροπή (Διοικητικό Συμβούλιο) του Συνδέσμου μας αποφάσισε ομόφωνα στη συνεδρίαση της 10-06-2020, σύμφωνα και με την απόφαση της Π.Ε.Π.Π. (159/06-06-2020) την ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ ΕΚΛΟΓΩΝ, οι οποίες πρέπει να διεξαχθούν ΑΜΕΣΑ.

Έτσι αποφασίσαμε να διεξαχθούν την Τετάρτη  17 Ιουνίου 2020 και ώρα 19:00 στο κλειστό γήπεδο "ΚΡΑΧΤΙΔΗΣ", ένας χώρος που μας επιτρέπει να τηρούμε και τις απαραίτητες αποστάσεις για την ασφάλεια όλων μας. 

Για το λόγο αυτό η παρουσία όλων κρίνεται απαραίτητη και υποχρεωτική. Άλλωστε είναι και μία τις λίγες υποχρεώσεις μας που απορρέουν από την προπονητική μας ενασχόληση. Γιατί ο Σύνδεσμος δεν λειτουργεί μόνο για να μας δίνει τη ΒΕΒΑΙΩΣΗ (η οποία σημειωτέων θα επανέλθει από τη νέα αγωνιστική περίοδο), ούτε για να μας δίνει απαντήσεις και λύσεις στα προσωπικά μας θέματα, αλλά έχουμε και υποχρεώσεις απέναντι στο συλλογικό μας όργανο.

Επομένως θα πρέπει να είμαστε ΟΛΟΙ ΕΚΕΙ για να εκλέξουμε τους συναδέλφους που θα μας εκπροσωπήσουν στη νέα Εκτελεστική Επιτροπή.

Υποψηφιότητες μπορείτε να δηλώνετε μέχρι και την ημέρα των εκλογών.

Σαρρίδης Σωτήρης 
Πρόεδρος Σ.Π.Π. Δράμας