Τυπική διαδικασία οι εκλογές στην ΕΠΣΔ....

Απόλυτος κυρίαρχος στην ΕΠΣΔ ο Γιώργος Χατζησαρογλου και το ψηφοδέλτιο της "Α. Κ. Α. Δ. Π."... Δεν συμμετέχει στις αρχαιρεσίες της ΕΠΣΔ ο συνδυασμός "Καθαρό Παιχνίδι"... Με ανακοίνωση που έστειλε στην ΕΠΣΔ και κοινοποιεί στα Μ.Μ.Ε....δηλωνει τα εξής....

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ
ΔΡΑΜΑ 29-06-2020

ΠΡΟΣ
Ε.Ε. Ε.Π.Σ. ΔΡΑΜΑΣ
ΚΟΙΝ. Μ.Μ.Ε.
 Ενόψει των αρχαιρεσιών που λαμβάνουν χώρα σήμερα δηλώνουμε ότι η α-πόφαση της εκτελεστικής επιτροπής για τη διενέργεια τους είναι αντικαταστατι-κή. Και τούτο δε διότι παραβιάζει το Καταστατικό της που η ίδια η σημερινή διοίκηση της ΕΠΣ Δράμας τροποποίησε τον Φεβρουάριο του τρέχοντος έτους και με βάση την τροποποίηση αυτή, η θητεία της που έληγε τον Μάιο, παρα-τάθηκε έως τις 5 Σεπτεμβρίου. Για τον λόγο αυτό δεν προτιθέμεθα να συμμε-τάσχουμε σε αντικαταστατικές αρχαιρεσίες.
        Έχουμε επίσης να σημειώσουμε τη ροπή της σημερινής διοίκησης να «τι-μωρεί» με εξοντωτικές ποινές τα μη φιλικά προσκείμενα προς την ίδια σωμα-τεία, ενώ κάνει τα στραβά μάτια ως προς τα φιλικά της σωματεία προκειμένου να συνεχίσει να διοικεί. Έτσι όμως αντί να συσπειρώνει διασπά τη συνοχή των μελών της, γεγονός που δεν εξυπηρετεί το συμφέρον της ΕΠΣ Δράμας. Και ε-ντέλει, εν είδη υπόμνησης προς τη σημερινή διοίκηση, οι πράξεις και οι παρα-λήψεις σας ελέγχονται από τα δικαστήρια εφόσον κανείς δεν ευρίσκεται στο απυρόβλητο και κάποια στιγμή θα λογοδοτήσετε.

ΜΕ ΤΙΜΗ
ΑΠΟΣΤΟΛΙΔΗΣ ΣΠΥΡΟΣ (ΦΙΛ. ΔΟΞΑΤΟΥ), ΒΟΥΓΙΟΥΚΛΗΣ ΓΕΩΡΓΙ-ΟΣ(ΠΡΟΣΟΤΣΑΝΗ),ΘΕΟΔΩΡΙΔΗΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ(ΑΚΡΙΤΑΣ Ν. ΚΡΩΜ), ΚΑΓΓΕΛΙΔΗΣ ΔΑΜΙΑΝΟΣ(Α.Ε.ΚΥΡΓΙΩΝ),ΚΑΛΟΝΙΚΙΔΗΣ ΝΙΚΟΛΑ-ΟΣ(Α.Ε.ΑΜΠΕΛΟΚΗΠΩΝ),ΚΑΡΥΠΙΔΗΣ ΧΑΡΑΜΠΟΣ(Ν. ΣΕΒΑΣΤΕΙΑ), 
ΚΕΣΚΙΝΟΓΛΟΥ ΙΩΑΝΝΗΣ(ΛΕΥΚΟΓΕΙΑ),ΝΤΑΛΙΔΗΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ(ΑΓ. ΑΘΑΝΑΣΙ-ΟΣ),ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΣ ΠΕΤΡΟΣ (Π.Α.Μ.Α.), ΠΕΡΣΙΔΗΣ ΔΗΜΗ-ΤΡΗΣ(ΚΑΛΛΙΦΥΤΟΣ),ΜΙΧΑΗΛΙΔΗΣ ΙΩΑΝΝΗΣ(ΑΝΑΚΑΛΥΨΗ),Χ''ΣΤΑΥΡΙΔΗΣ ΘΕΟΔΩΡΟΣ(Κ. ΒΡΟΝΤΟΥ)