Με τον ΠΑΟΚ το Σάββατο στο Κραχτίδης. Αγώνας με μεγάλο ενδιαφέρον και για τις δύο ομάδες.




     Με τον ΠΑΟΚ θα αγωνιστεί ο Bianco Monte ΔΡΑΜΑ 1986  το Σάββατο 18:00 στο ΚΡΑΧΤΙΔΗΣ.  Το παιχνίδι έχει φαβορί τον ΠΑΟΚ ο οποίος θέλει πάση θυσία την νίκη, με την Δραμινή ομάδα να παλεύει για να μπει και μαθηματικά στην οκτάδα που οδηγεί στα Play off.
   Οι Δραμινοί έρχονται από ένα μεγάλο διπλό στην ΧΑΝΘ και ψάχνουν μια πολύ καλή εμφάνιση που θα τους κρατήσει στο σκορ ώστε να μπορέσουν να πάρουν βαθμό η βαθμούς από το παιχνίδι. Δυστυχώς από το παιχνίδι θα λείψει για μια ακόμη φορά ο Κουρουτζίδης, ενώ τραυματισμοί απασχολούν τους Τουνγκελίδη, Χαϊτίδη.
   Από την άλλη πλευρά ο ΠΑΟΚ κατεβαίνει πλήρης είναι το απόλυτο φαβορί, τρέχει σερί εννέα νικών και θέλει την νίκη, γιατί με στραβοπάτημα του Ολυμπιακού θα περάσει στην πρώτη θέση της βαθμολογίας. Όπως κάθε χρόνο αναμένονται πολλοί φίλαθλοι του ΠΑΟΚ να στηρίξουν την ομάδα τους σε αυτό το σημαντικό παιχνίδι. Να θυμίσουμε ότι παραδοσιακά ο ΠΑΟΚ δυσκολεύεται στην Δράμα και ότι φέτος μόνο η ΑΕΚ ό ΔΟΥΚΑΣ και ο Ολυμπιακός πήραν την νίκη αλλά όλοι πολύ δύσκολα.
    Την Πέμπτη πραγματοποιήθηκε σύσκεψη στην Α.Δ. Δράμας για τα μέτρα που θα ληφθούν στο παιχνίδι με την συμμετοχή στελεχών της Δραμινής ομάδας. 
  Διαιτητές του αγώνα ορίστηκαν από την Κ.Ε.Δ. οι Διεθνείς κ.κ. Τζαφερόπουλος – Μπέτμαν.
    Όλα λοιπόν είναι έτοιμα και ακόμη μια φορά οι δύο ομάδες, θα χαρίσουν όμορφες αθλητικές στιγμές στους φιλάθλους  δημιουργώντας  όπως και πέρυσι μια γιορτή του αθλήματος.
    
    
Το γραφείο Τύπου.