BIANCO MONTE ΔΡΑΜΑ 1986: Ζωντανό το όνειρο της εξάδας.


Ο Bianco Monte Δράμα 1986 έκανε ένα ακόμη σημαντικό βήμα  νικώντας με 28-22 τον Άρη Νίκαιας στο Δ. Κραχτίδης και εκπλήρωσε τις εντός έδρας υποχρεώσεις της για την κανονική διάρκεια του πρωταθλήματος με τον καλύτερο τρόπο φτάνοντας αισίως τους 20 βαθμούς. Μια νίκη που επιτεύχθηκε μέσα σε βαρύ κλίμα για την οικογένεια της Δράμα 1986 λόγω της ξαφνικής απώλειας του πατέρα του Γιάννη Κοτσαμαρίκογλου, Στέλιο. Για τους δραμινούς ακολουθεί ένα δύσκολο παιχνίδι εκτός έδρας με αντίπαλο την Πυλαία στην Θεσσαλονίκη (τηλεοπτικό Κυριακή 31/3 17:00 απευθείας ΕΡΤ 3).....





Οι δραμινοί μπήκαν συγκεντρωμένοι και πήραν προβάδισμα 4-1 στο 5’. Ο Άρης αντέδρασε και με ένα σερί 1-4 πέρασε μπροστά στο σκορ με 5-6 στο 10’. Οι δύο ομάδες συμβάδιζαν στο σκορ με την ομάδα της Δράμας να καταφέρνει να πάρει διαφορά τριών τερμάτων και το ημίχρονο να κλείνει με σκορ 13-10. Το δεύτερο ημίχρονο ξεκίνησε ιδανικά για τους δραμινούς οι οποίοι με όπλο την καλή άμυνα και τα γκολ από αιφνιδιασμό πήραν μια διαφορά ασφαλείας 8 γκολ (22-14) στο 43’. Από εκείνο το σημείο και μετά ο Άρης βγάζοντας δύο man-to-man σε Τουνγκελίδη και Draskic προσπάθησε να κλειδώσει την περιφέρεια της Δράμας πράγμα που κατάφερε. Μείωσε σε 24-20 στο 53΄ όμως οι δραμινοί με καθαρό μυαλό και σωστές επιλογές στο τελευταίο 5λεπτο κατάφεραν να πάρουν την νίκη (28-22 τελικό) και να σκαρφαλώσουν στην 6η θέση. Κορυφαίοι για τους δραμινούς επιθετικά ήταν ο Τουνγκελίδης (12 γκολ) και ο Χαϊτίδης (7 γκολ) . Ο Draskic για μια ακόμη φορά έκανε ώριμο παιχνίδι ενώ αμυντικά οι Κοβογλανίδης, Κοτσαμαρίκογλου  συνέβαλαν για ακόμη μια φορά τα μέγιστα.
Ο προπονητής των δραμινών Σάκης Βαλαβάνης αφιέρωσε τη νίκη στον αθλητή της ομάδας του Γιάννη Κοτσαμαρίκογλου για τον χαμό του πατέρα του. Αναλυτικά όσα ανέφερε: «Σήμερα ήταν ένα περίεργο παιχνίδι γιατί ο σύλλογος πέρασε δύσκολες στιγμές λόγω του θανάτου του Στέλιου Κοτσαμαρίκογλου. Προς τιμήν του ο παίκτης σήμερα αγωνίστηκε και φυσικά η νίκη είναι αφιερωμένη σε αυτόν. Όσο και να μην θέλαμε μας επηρέασε λίγο αυτό. Μπήκαμε αποφασισμένοι για να δώσουμε αξία στα μέχρι τώρα αποτελέσματα που είχαμε. Εκμεταλλευτήκαμε το γεγονός ότι είμαστε καλοί στο ανοιχτό γήπεδο και επιβάλαμε το ρυθμό μας. Φτάσαμε σε μια μεγάλη νίκη. Ο Άρης ήταν ανταγωνιστικός στο δεύτερο μέρος, όμως βρήκαμε λύσεις και κλειδώσαμε τη νίκη. Για εμάς το πρωτάθλημα δεν τελειώνει και την επόμενη βδομάδα θα πάμε στη Θεσσαλονίκη για το αποτέλεσμα με στόχο να πάει όσο ψηλότερα γίνεται».
Η ομάδα την Κυριακή θα ταξιδέψει στην Πυλαία όπου με νίκη και σε συνδυασμό μιας ήττας του Διομήδη στα τελευταία τρία παιχνίδια(έχει δύο εξ αναβολής) θα καταλάβει την έκτη θέση. Το σίγουρο είναι ότι έχει αποφύγει κάθε πιθανότητα να παίξει για παραμονή και οι θέσεις 6-8 θα κριθούν στον πόντο.
BIANCO MONTE ΔΡΑΜΑ- ΑΡΗΣ ΝΙΚΑΙΑΣ 28-22
Τα πεντάλεπτα: 4-2, 5-6, 6-7, 10-8, 11-9, 13-10 (ημχ.), 15-12, 20-14, 22-16, 23-18, 24-20, 28-22
ΔΡΑΜΑ (Βαλαβάνης): Γουργούμης, Παπάζογλου, Μπέτζιος, Καφαντάρης, Χαιτίδης 7, Κοβογλανίδης 3, Κουρουτζίδης, Τουνγκελίδης 12, Γιαννακόπουλος, Τσιτσίγκος 1, Ντράσκιτς 4, Ιακωβίδης, Φραγκούλης, Κουρτίδης 1, Θωμίδης, Κοτσαμαρίκογλου.
ΑΡΗΣ (Μελετάκος): Λαδάκης 3, Αθανασίου 2, Γ. Μελετάκος 5, Γρηγοράκης, Δ. Μελετάκος 3, Μαλανδρένιας, Ασβεστάς 3, Παπαδόπουλος, Πετράκος, Ταβλαρίδης, Χαρμπής 2, Μιμίκος 3, Χουρσουντιάν, Βίδρας, Αμανατίδης 1, Βλαχοθανάσης.
Διαιτητές: Δελόγλου- Θεοδοσίου, Δίλεπτα: 5-3, Πέναλτι: 3/3-3/5

Το γραφείο Τύπου.