Αναρτηση της ΕΠΣΔ στο επίσημο λογαριασμό της στο facebook.

"ΤΟ ΑΥΤΟΝΟΗΤΟ ΑΥΤΩΝ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΓΝΩΣΗ"
Στον ποδοσφαιρικό χάρτη του νόμου μας δραστηριοποιούνται και λειτουργούν κάθε σεζόν πολλά σωματεία,τα οποία σχεδόν ολα συμμετέχουν και με παιδικές ομάδες στα παιδικά πρωταθλήματα.Η ύπαρξη και λειτουργία των σωματειων
οφειλεται κυρίως στους διοικητικούς παράγοντες αυτών και στους ποδοσφαιριστές,προπονητές,φροντιστές,στους γονείς που στηρίζουν τα παιδιά τους και τις παιδικές ομάδες,στους φιλάθλους που συνεισφέρουν οικονομικά στην ομάδα τους.
Μέσα σε αυτο τον ποδοσφαιρικό χάρτη υπάρχει και η ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΗ και ΣΗΜΑΝΤΙΚΟΤΕΡΗ ομάδα του νομου μας και απο τις πιο ΙΣΤΟΡΙΚΕΣ-ΕΝΔΟΞΕΣ 
ομάδες της χώρας μας.......ΔΟΞΑ ΔΡΑΜΑΣ.....δυο λέξεις ,με άπειρες....



 σημασίες και εννοιες αλλά και μια παντοτινή σχεδόν "απαίτηση",να είναι πάντα στις ανώτερες επαγγελματικές κατηγορίες του ποδοσφαίρου μας.Φυσικα για εμάς όλους η Α'Εθνικη(SUPER LIGA) πρέπει να είναι ο μόνιμος σταθμός της ομαδας.
Το "γιατί"σήμερα η ομάδα μας δεν βρίσκεται εκει που είναι η φυσική της θέση,οφείλεται πιθανόν σε λανθασμένες επιλογές και αποφάσεις αλλά και παραλείψεις όλων αυτών που τα τελευταία χρόνια βρίσκονταν μέσα στην ομάδα και γύρω απο αυτήν,χωρίς αυτο να σημαίνει οτι οι προθέσεις τους δεν ήταν για το "καλό"της ομάδας.Ομως "κρατάμε"το παρελθόν και συνεχίζουμε....
Μετά και τις τελευταίες εξελίξεις στην ηγεσία του ποδοσφαίρου της χώρας μας σαφώς και υπάρχει προσδοκία και ελπίδα για στήριξη και ανάπτυξη του αθλήματος.Αυτο επιθυμούν όλοι όσοι θέλουν υγιές ποδόσφαιρο,υγιές ομάδες,ανταγωνιστικά πρωταθλήματα με δίκαιες διαιτησίες,επενδυτές και πολλούς φιλάθλους στα γήπεδα.
Σήμερα στην ομάδα μας σαφώς και "τρέχει" η επιθυμία ανόδου στην ανώτερη επαγγελματική κατηγορία.Στην προηγούμενη ποδοσφαιρική περίοδο κυρίως για αγωνιστικούς λόγους δεν εκπληρώθηκε ο στόχος της ανόδου.Η προσπάθεια όμως συνεχίστηκε και συνεχίζεται και σήμερα απο αυτούς που δεν σταμάτησαν μετά την επικύρωση της βαθμολογίας της Γ'Εθνικης ερασιτεχνικής.Ο πρώτος  απο αυτούς φυσικά είναι ο "μέγας χορηγός"της ομαδας κ.ΜΠΥΡΟΣ ΙΩΑΝΝΗΣ που σε καθημερινή βάση η έννοια του είναι η ΔΟΞΑ.
Ένας άλλος που δεν σταμάτησε ποτέ να προσπαθεί για την επίτευξη του στόχου και έχοντας την αμέριστη συμπαράσταση των συνεργατών του,βρίσκεται σήμερα ανάμεσα στα άτομα που διοικούν το ποδόσφαιρο μας.Τιμη και ταυτόχρονα φιλοδοξίες και ελπίδες για το ποδόσφαιρο του νομου μας κι οχι μονο.
Οι προθέσεις και οι προσπάθειες και των δυο  ΔΕΝ πρέπει να αμφισβητούνται
απο κανέναν μας ,τους υγιείς σκεπτόμενους που επιθυμούν την ανοδική πορεία της ομάδας μας.Αυτοι που αμφιβάλλουν και αμφισβητούν μπορούν να χωριστούν κυρίως σε δυο κατηγορίες:1)σε αυτούς που δεν έχουν επαρκή γνώση και πληροφόρηση αυτών που συμβαίνουν και 2)σε αυτούς που έχουν τη δυνατότητα να γνωρίζουν και γνωρίζουν, αλλά επανελλημενα και λανθασμενα αμφισβητούν.
Συμπερασματικά μπορεί να ειπωθεί οτι είναι "ΑΥΤΟΝΟΗΤΟ" οτι ο κάθε Δραμινός είναι πάνω απ'ολα ΔΟΞΑ ΔΡΑΜΑΣ.Αυτος που αμφισβητεί το "ΑΥΤΟΝΟΗΤΟ"για όλους μας,το κάνει με πρόθεση και σκοπό τα προσωπικά του οφέλη,αδιαφορώντας και διαγράφοντας ειλικρινείς και φιλότιμες προσπάθειες ανθρώπων που ενεργούν ΜΟΝΟ για το "καλό" της ΔΟΞΑΣ και του νομου.
Υ.Γ.:Όσο η ομάδα μας εχει κοντά της ανθρώπους που νοιάζονται αληθινά,και το κόσμο της(φιλάθλους και οπαδούς).δεν εχει να φοβηθεί ΤΙΠΟΤΑ.