Οργή και αγανάκτηση στις τάξεις της Δόξας Δράμας. Η ΕΠΟ όρισε το μπαραζ για 29 Αυγούστου. Χωρίς τους επαγγελαματίες της θα παίξει η Δόξα. Προσπάθεια "μπλοκαρίσματος" της διαδικασίας μέσω ένδικων μέσων.


Τη χειρότερη δυνατή εξέλιξη, όπως αποδείχθηκε, είχε η διαδικασία ορισμού του αγώνα μπαράζ της Δόξας Δράμας με την ΠΑΕ Καραϊσκάκης, καθώς όλως αιφνιδίως σήμερα το απόγευμα η ΕΠΟ όρισε το μπαράζ ανεβάζοντας στο επίσημο site της το εξής κείμενο:

"

Στην Κατερίνη το μπαράζ Καραϊσκάκης-Δόξα Δράμας

Παρασκευή, 25 Αυγούστου 2017 04:13
    < ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ
    Την Τρίτη 29 Αυγούστου και ώρα 19:00 στο Α’ ΔΑΚ Κατερίνης ορίστηκε ο αγώνας μπαράζ Καραϊσκάκης-Δόξα Δράμας, ο οποίος θα διεξαχθεί για την πλήρωση της 18ης θέσης της Football League."

    Πρόκειται για τον απόλυτο αιφνιδιασμό των Μαυραετών διότι υπήρχε μέχρι χθες η "διαβεβαίωση" ότι ΑΝ γίνει ο αγώνας μπαράζ, θα γίνει μετά την 1η Σεπτέμβρη προκειμένου να έχουν δυνατότητα να αγωνισθούν οι νεοαποκτηθέντες ποδοσφαιριστές που είχαν στο περσινό πρωτάθλημα την ιδιότητα του επαγγελματία, διότι αυτό δεν μπορούσε να γίνει μέχρι τις 31/08.



    Και σαν να μην έφτανε αυτό, το μπαράζ ορίσθηκε ημέρα Τρίτη, δηλαδή ημέρα εργάσιμη, με αποτέλεσμα να περιορισθεί ο αριθμός των φιλάθλων της Δόξας Δράμας που θα πάνε στην Κατερίνη.

    Ανεπίσημες πληροφορίες αναφέρουν ότι από τη Δευτέρα, κιόλας, όπου ανοίγουν οι υπηρεσίες της ΕΠΟ και τα δικαστήρια, η Δόξα Δράμας θα προσπαθήσει να αναβάλει το μπαράζ με ένδικα μέσα. 


    Δύσμοιρο ελληνικό ποδόσφαιρο...η κατηφόρα σου δεν έχει τέλος !!!!!