Με πολύ διάθεση για δουλειά ξεκίνησε η προετοιμασία των «μαυραετών» στο Βώλακα.....του Δημήτρη Τσιάρα


Με αποστολή 21 ποδοσφαιριστών ανέβηκαν οι «μαυραετοί» στον Βώλακα για το βασικό στάδιο της προετοιμασίας τους.
Το πιο ευχάριστο είναι ότι σε κόντρα όσων ανησυχούσαν πως το ρόστερ είναι ελλειπές, οι συμπληρωματικές κινήσεις που γίνονται έχουν αφήσει πολύ καλές εντυπώσεις μέχρι τώρα.....



Ήδη στα γνώριμα για τον σύλλογο και τον κόσμο του, κατατόπια του Βώλακα, έχουν καταλύσει οι παραμένοντες ποδοσφαιριστές από την προηγούμενη σύνθεση της ομάδας: Ρεβυθόπουλος, Βιτλής, Παπαζούδης Παναγιωτούδης και Μαρκόπουλος μαζί με τις μεταγραφικές προσθήκες των Βούρα Βασιλειάδη Κυριακίδη Γκότοβου Καραγιαννίδη  Κασμερίδη Ριζογιάννη  Ματσούκα Τσούτση Λίτσκα Ντατίδη και Γκουτζίδη καθώς τους «μικρούς» από την θυγατρική ομάδα της Δόξας «Αντ. Καστρινός»: Παρασκευάς, Ζάχος, Παρασκευούδης και  Χατζηκούρτης.
Αφού ολοκληρώθηκαν οι εναπομείνασες εξετάσεις των παικτών που προστέθηκαν τελευταία, με τον Βασίλη Βιτλή να επιστρέφει από Θεσσαλονίκη λίγο πριν την αναχώρηση,  το μεσημέρι η αποστολή της ομάδας πήρε τον …ανήφορο για τον Βώλακα.
Με εξαιρετική διάθεση για δουλειά, οι παίκτες της Δόξας έκαναν το απόγευμα την πρώτη τους προπόνηση με τις οδηγίες του Άγγελου Διγκόζη. Το αυριανό πρόγραμμα περιλαμβάνει την πρώτη διπλή προπόνηση καθώς τόσο νωρίς το πρωί όσο και λίγο μετά το απόγεμα οι «μαυραετοί» θα προπονηθούν στο γήπεδο της ομώνυμης τοπικής ομάδας.
Ωστόσο αν όλα πάνε καλά δεν αποκλείεται αύριο να βρίσκεται στην Δράμα  ο 21χρονος Σέρβος μεσοεπιθετικός Μπόγκνταν Ραγκέλοφ. Ο νεαρός πλάγιος διαθέτει όλα τα στοιχεία που θέλουν οι υπεύθυνοι της Δόξας για την πλευρά της επίθεσης. Διαθέτει ταχύτητα και καλύπτει και τις δύο πλευρές. Αγωνίστηκε στον Αιγιανιακό, δανεικός από τον ΠΑΟΚ και κατά συνέπεια  οι διοικούντες της Δόξας  μιλάνε εδώ και μέρες με τους ομόλογους τους του «δικεφάλου» για να τον προσθέσουν στο έμψυχο υλικό τους, προτού τον καπαρώσει ο Πανσερραϊκός που μπήκε εσχάτως στην διεκδίκηση του παίκτη.
-Μέρα με την μέρα γίνονται πιο θετικά τα νέα που αφορούν την άνοδο της Δόξας στην δεύτερη κατηγορία. Η οριστική πτώση των Χανίων, τα συνεχόμενα προβλήματα του Ηρακλή καθώς και τα θέματα στην αδειοδότηση που ακούγονται  για κάποιες άλλες ΠΑΕ της δεύτερης κατηγορίας, σε πρώτη φάση φέρνουν πιο κοντά την εκδοχή των μπαράζ.
Η ΕΠΟ εκ νέου ξεκαθάρισε ότι δικαίωμα ανόδου και αντικατάστασης αυτών που δεν αντέχουν στην φούτμπολ λίγκα, θα είναι οι δευτεραθλητές της τρίτης κατηγορίας. Άλλο ένα στοιχείο που αναπτερώνει τις ελπίδες των δραμινών για επιστροφή στην δεύτερη κατηγορία. Τα επόμενα εικοσιτετράωρα αναμένονται περισσότερες εξελίξεις στο συγκεκριμένο θέμα.

Πηγή: sportdrama.gr-ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΤΣΙΑΡΑΣ