Χρυσό μετάλλιο του ΣΕΡΓ Δράμας στο ομαδικό



Μια εξαιρετική παράσταση έδωσαν τα κορίτσια από τη Βόρεια Ελλάδα στην τελική φάση του Περιφερειακού Β. Ελλάδας στη ρυθμική γυμναστική. Τα νεαρά κορίτσια εντυπωσίασαν με τις φιγούρες τους και ξεσήκωσαν τους φίλους του αθλήματος που έδωσαν δυναμικό «παρών» στο κλειστό της Ν. Ιωνίας στο Βόλο.
Δεκαέξι σύλλογοι με 80 κορίτσια, πρόσφεραν πλούσιο θέαμα καθώς οι κορυφαίες αθλήτριες της Βορείου Ελλάδας είχαν πάρει το εισιτήριο από τους Προκριματικούς αγώνες, που έγιναν στις 10 και 11 Ιουνίου στο Λιτόχωρο.

Διοργανώτρια ήταν η Ελληνική Γυμναστική Ομοσπονδία σε συνεργασία με τη Γυμναστική Ένωση Βόλου και υπό την αιγίδα του ΔΟΕΠΑΠ-ΔΗΠΕΘΕ του Δήμου Βόλου.
Η ομάδα της Δράμας κατέκτησε στο ομαδικό παγκορασίδων την πρώτη θέση και κατέλαβε το χρυσό μετάλλιο. Η ομάδα του ΣΕΡΓ Δράμας αποτελούνταν από τις: Γουδακη Αριαδνη, Γουδακη Δημητρα, Ευθυμιαδου Νικολέτα, Ιωαννου Βασιλεια, Μιχαηλιδου Αλεξάνδρα, Μιχαηλιδου Βαρβαρα και Σαουλιδου Γεωργία. Προπονήτριες του Δραμινού Συλλόγου είναι η Ελένη Μακρή και η Βασιλεία Κερατίδου.
Τα κορίτσια του ΣΕΡΓ Δράμας έφτασαν στην πρώτη θέση με.....



..... 159,800 βαθμούς, ενώ στη δεύτερη θέση ήταν ο ΑΟ Διαγόρας Αμπελοκήπων με 155,550 βαθμούς και στην τρίτη θέση ο Γ.Ε. Βόλου με 149, 450 βαθμούς. Οι νεαρές αθλήτριες της ρυθμικής πήρανε 36,450 βαθμούς στην μπάλα, 41,850 βαθμούς στο στεφάνι, 35, 450 βαθμούς στο σχοινάκι και 46,050 βαθμούς χωρίς όργανα.
Σε ατομικο επιπεδο η Βαρβαρα Μιχαηλιδου κατεκτησε 2 χρυσα και 2 ασημένια μετάλλια. Η Βασιλεια Ιωάννου 2 χαλκινα, ενώ οι υπόλοιπες αθλητριες πλασαριστηκαν στις πρωτες 8αδες φεροντας ετσι την νικη στην ομαδα.
Συγχαρητήρια σε όλα τα κορίτσια για τη σκληρή προσπάθεια που έκαναν μέχρι να κατακτήσουν ένα ακόμα μετάλλιο. Στους γονείς που είναι συνέχεια δίπλα, αλλά και στους προπονητές για τον καθημερινό αγώνα που δίνουν.


Πηγή: http://www.proinos-typos.gr