''Βραδιά αστεριών '' στο φιλικό των παλαιμάχων του ΚΑΟΔ με την Εθνική Βετεράνων Μπάσκετ για τα εγκαίνια του Μουσείου του ΚΑΟΔ !!! (Σαββάτο 8/7 , ώρα 18:00 μ.μ. , ''Δημ. Κραχτίδης'') !!!!

Απομένουν λίγες ημέρες για το μεγάλο γεγονός του καλοκαιριού για το δραμινό μπάσκετ  , που δεν είναι άλλο από τα εγκαίνια του μουσείου της αγαπημένης μας ομάδας , του ΚΑΟΔ, το μεθεπόμενο Σαββατο 8 Ιουλίου 2017 και ώρα 18:00 μ.μ. στο Κλειστό Γυμναστήριο Δράμας ‘’Δημήτριος Κραχτίδης’’.
Βέβαια εκτός της μεγάλης στιγμής όπου οι φίλαθλοι θα μπορέσουν να θαυμάσουν αντικείμενα και εκθέματα της πλούσιας ιστορίας των ‘’πρασίνων’’ έρχεται μια σειρά από εκδηλώσεις κατά την διάρκεια της ημέρας για να δώσουν ακόμα περισσότερη λάμψη στο μεγάλο αυτό γεγονός....





Μετά τα εγκαίνια του μουσείου θα τιμηθεί για την προσφορά του , ο δραμινός καλαθοσφαιριστής Μάνθος Κατσούλης με πλούσιες διακρίσεις στο ενεργητικό του , ενώ πριν τον μεγάλο φιλικό αγώνα θα πραγματοποιηθεί η παρουσίαση του βιβλίου ‘’Είμαστε πια πρωταθλητές’’ (αναφέρεται στον θρίαμβο της Εθνικής Ελλάδος στο Ευρωμπάσκετ του ΄87)  από τον γνωστό δημοσιογράφο  Βασίλη Σκουντή .


Το ‘’κλού’’ της βραδιάς όμως θα είναι ο φιλικός αγώνας μπάσκετ ανάμεσα στους βετεράνους του ΚΑΟΔ και στην εθνική ομάδα βετεράνων όπου όπως θα διαπιστώσετε παρακάτω από τα ονόματα έρχεται με όλα της ..τα αστέρια !!!
Κορωναίος Τάκης
Κοκολάκης Δημήτρης
Στεργάκος Ντεϊβιντ
Γκούμας Βασίλης
Αλεξανδρής Βαγγέλης
Λαϊος  Σάκης
Παπαγεωργίου  Χάρης
Παραμανίδης  Βασίλης
Μασλαρινός Χρήστος
Σταυρόπουλος  Νίκος ‘’Magic΄΄
Σακελλαρίου  Σωτήρης
Σκόνδρας Διαμαντής
Ανανιάδης Διονύσης
Καλπάκης Δημήτρης
Μιχόπουλος Άγγελος
Καραμβέρης Σωτήρης
Κωσταντινίδης Χρήστος
Κακιούσης  Λευτέρης
Γιαννούλης  Γιάννης
Καραποστόλου Σωτήρης
Κούβελας Νίκος
Γιαννουζάκος  Γιώργος
Ρεντζιάς Ευθύμης
Κόμματος  Νέστορας
Μπαλογιάννης  Γιώργος
Προπονητής της ομάδος ο κ. Γιάννης Ιωαννίδης (ξανθός)!!!!
Αναμένονται ακόμα 2-3 σπουδαία ονόματα τα οποία θα ανακοινωθούν εντός των ημερών.


Η εκδήλωση θα καλυφθεί από την COSMOTE TV


Γραφείο Τύπου Κ.Α.Ο. Δράμας