Κοπής της βασιλόπιτας απο το Σκακιστικού Ομίλου Δράμας

Την Κυριακή 12/2/2017 και ώρα 17:00 έλαβε χώρα σε αίθουσα που διέθεσε δωρεάν το ξενοδοχείο «Κούρος» διεξήχθη η εκδήλωση κοπής της βασιλόπιτας του Σκακιστικού Ομίλου Δράμας. Η συμμετοχή στην εκδήλωση ήταν ικανοποιητική και ιδιαίτερα ελπιδοφόρα η παρουσία γονέων και παιδιών. Στους μαθητές που βρήκαν τα τρία φλουριά δόθηκαν ως δώρα σκακιστικά βιβλία από τον σύλλογο.
Ιδιαίτερα σημαντική ήταν η παρουσία του πρωταθλητή Ελλάδας Μαστροβασίλη Αθανάσιου, ο οποίος...
 παρευρέθη στην εκδήλωση και μάλιστα έκανε αναλύσεις από διάφορες παρτίδες του. Έδειξε μεγάλη συνέπεια και με υπομονή ανέλυσε τις σκέψεις του για να γίνουν κατανοητές ακόμα κι από τα μικρότερα παιδιά. Ιδιαίτερη αναφορά έγινε στις θετικές επιδράσεις του σκακιού στα μικρά παιδιά και την σημασία του στην πορεία τις ζωής τους. Έπειτα έκανε μια ενδιαφέρουσα περιγραφή των συνθηκών στα επαγγελματικά πρωταθλήματα ώστε να γίνουν κατανοητές από τους ερασιτέχνες σκακιστές και ακολούθησε διάλογος για τις ιδέες που υπάρχουν για την ανάπτυξη του σκακιού στην Ελλάδα.

Ο Σκακιστικός Όμιλος Δράμας ευχαριστεί τον κ. Μαστροβασίλη για την παρουσία και την υποστήριξή του, το ξενοδοχείο «Κούρος» για την αδιάκοπη βοήθειά του και όλους τους γονείς και τα παιδιά για την πολύτιμη παρουσία τους.