Αστέρας Bridge Club: Διήμερος αγώνας ομάδων "Διάττοντες Αστέρες 2019"

Το Παρασκευοσάββατο που μας πέρασε πραγματοποιήθηκε στον φιλόξενο και δροσερό κήπο του Xenia Hotel-Drama ο διήμερος αγώνας ομάδων "Διάττοντες Αστέρες 2019" η οποία σηματοδότησε το τέλος του καλοκαιριού και την έναρξη της νέας αγωνιστικής περιόδου.
Στον αγώνα συμμετείχαν 18 ομάδες αποτελούμενες όχι μόνο από δραμινούς αθλητές αλλά και αθλητές από φιλικά σωματεία από όλη τη Β. Ελλάδα.

Επιβεβαιώνοντας τον τίτλο του φαβορί η ομάδα των Λεβή, Stavros Stavrinos, Ζώζη, Michalis Garoufalis, Sofianos Giannis κατέκτησε το βαρύτιμο τρόπαιο μαζί με την πρωτιά στην κατηγορία OPEN.

Το ίδιο συνέβη και στην κατηγορία 1-6 όπου ουδείς τόλμησε να αμφισβητήσει την πρωτοκαθεδρία της ομάδας ....




.....Sissy Karvounidou, Tasos Avramidis, Maria Seferidou-Melissinou, Tasos Vasileiadis η οποία πήρε καθαρά την πρωτιά.

Αυτό όμως που έστειλε τα στοιχήματα στον κουβά ήταν μία μικτή ομάδα αθλητών ΟΑΜΘ και Αστέρα η οποία σχηματίστηκε εκ του προχείρου από τους Αργύρης Αργυρόπουλος (Argyris Argyropoulos), George Patsalis, John Siampos, Dimitris Kazis, Ioannis Liaskos και η οποία πήρε την πρωτιά στην κατηγορία 1-9 αντιμετωπίζοντας όλο το διήμερο ομάδες πολλαπλάσιας δυναμικότητας.

Η βραδιά έκλεισε ιδανικά με άφθονη βαρελίσια μπύρα και χειροποίητες πίτες που επιμελήθηκαν αθλητές και φίλοι του Αστέρα ενώ το ραντεβού ανανεώθηκε για το μεθεπόμενο τριήμερο 13-15 Σεπτεμβρίου στο αδελφικό Kavala Club of Bridge όπου θα πραγματοποιηθεί το Grand Prix "Χρήστος Καντούρας".