Βετεράνοι Χειροσφαίρισης Δράμας.


Η πρώτη συμμετοχή του σωματείου σε τουρνουά βετεράνων στο εξωτερικό είναι γεγονός! Η 9μελής αποστολή βρέθηκε στην πόλη Ruma της Σερβίας από 19 έως 22 Σεπτεμβρίου 2019, όπου έδωσε συνολικά τέσσερις -4- αγώνες και κατέλαβε την έβδομη 7η θέση, σε σύνολο οκτώ ομάδων από τέσσερις -4- χώρες, Σερβία (5 ομάδες), Ρουμανία (1 ομάδα), Ρωσία (1 ομάδα) και Ελλάδα (1 ομάδα). Παράλληλα με το τουρνουά των ανδρών, διεξήχθη και τουρνουά γυναικών με τέσσερις -4- ομάδες από τη Σερβία.
Στο σύνολο των ομάδων που βρέθηκαν στη Ruma προσφέρθηκαν ενημερωτικά έντυπα τουριστικού ενδιαφέροντος για την πόλη και το νομό της Δράμας, με όλους ανεξαιρέτως τους συμμετέχοντες να δηλώνουν το ενδιαφέρον και την επιθυμία τους να επισκεφθούν την πόλη και το Νομό μας, και να αγωνισθούν σε αντίστοιχο τουρνουά που θα διοργανώσει το σωματείο μας.
Τα μέλη της αποστολής, εκτός από την διοργανώτρια πόλη, μετέβησαν επίσης και στις πόλεις Βελιγράδι, Νόβι Σαντ και Νις, όπου επισκέφτηκαν τουριστικά αξιοθέατα αυτών.
Νιώθουμε την ανάγκη να ευχαριστήσουμε τους διοργανωτές και ιδιαίτερα τον κ. Branislav Strajnic, ο οποίος ήταν πάντα δίπλα μας και έτοιμος να ανταποκριθεί σε οτιδήποτε μας απασχόλησε. Οι εντυπώσεις μας από τη Χώρα της Σερβίας και τους φιλόξενους πολίτες της είναι οι καλύτερες και οι αναμνήσεις θα μείνουν στην καρδιά και το μυαλό όλων μας.