BIANCO MONTE ΔΡΑΜΑ 1986




Θέλει πάση θυσία την νίκη με τον ΑΡΗ για να διεκδικήσει ακόμη και την εξάδα.

Οι Δραμινοί δίπλα στην ομάδα που κάνει τρελή πορεία στην Handball Premier.

Το τελευταίο εντός έδρας παιχνίδι για την κανονική διάρκεια του πρωταθλήματος θα δώσει το Σάββατο (18:00,  Κραχτίδης) ο Bianco Monte Δράμα 1986 με αντίπαλο τον Άρη Νίκαιας. Παιχνίδι το οποίο μπορεί να αποδειχθεί ως και το πιο κρίσιμο για τους δραμινούς μιας και με νίκη γίνεται και το πρώτο βήμα για την κατάκτηση της 6ης θέσης που, κατά πάσα πιθανότητα, οδηγεί και στην Ευρώπη. Η ομάδα της Δράμας θέλει να πραγματοποιήσει δύο καλά αποτελέσματα με Άρη το Σάββατο και την ερχόμενη Κυριακή με την Πυλαία (τηλεοπτικό Κυριακή 31/3 17:00 απευθείας ΕΡΤ 3) για να έρθει όλο και πιο κοντά στην 6η  θέση.....



Συγκεκριμένα, για τους δραμινούς αναμένεται να μην υπάρξουν απουσίες μιας και ο Καφαντάρης επέστρεψε κανονικά στις προπονήσεις και θα βρίσκεται στην διάθεση του προπονητή. Αμφίβολος είναι ο Τουνγκελίδης ο οποίος αναρρώνει από διάστρεμμα ενώ ο Κουρουτζίδης θα βρίσκεται κανονικά στην αποστολή μια και επέστρεψε με άδεια από την Αθήνα.
Ο ταλαντούχος εικοσάχρονος  τερματοφύλακας της ομάδας Λευτέρης Παπάζογλου δήλωσε: Είναι ένα σημαντικό παιχνίδι για εμάς καθώς ο νέος μας στόχος είναι η κατάκτηση της 6ης θέσης που με ορισμένες προϋποθέσεις μπορεί να επιτευχθεί. Ο Άρης Νίκαιας θέλει κι αυτός πολύ την νίκη για να αποκτήσει πλεονέκτημα έδρας στα play out που ακολουθούν. Από την μεριά μας δουλεύουμε σκληρά στην προπόνηση ώστε να είμαστε κατάλληλα προετοιμασμένοι  για το παιχνίδι. Πρέπει να τα δώσουμε όλα για να πάρουμε τους 2 βαθμούς.
Η Bianco Monte Δράμα 1986 καλεί για άλλη μια φορά όλους τους δραμινούς να στηρίξουν την τοπική ομάδα στην προσπάθειά της να γράψει ιστορία και να καταφέρει κάτι που δεν έχει ξαναγίνει στα 40 χρόνια του δραμινού χαντμπολικού αθλητισμού.
Μαζί πάμε πιο ψηλά!