Ένα ημίχρονο στάθηκε σαν ίσος προς ίσο απέναντι στον ΠΑΟΚ. Χειροκροτήθηκαν οι ομάδες από 900 θεατές.




     Ο Bianco Monte Δράμα 1986 έτρεφε κρυφές ελπίδες πριν το παιχνίδι με τον ΠΑΟΚ για βαθμό-ους η ένα καλό σκορ. Δυστυχώς έπεσε σε ένα πολύ καλό και σοβαρό ΠΑΟΚ και στο δεύτερο ημίχρονο έχασε την επαφή με το σκορ.
      Το παιχνίδι ξεκίνησε με απόντα για τους Δραμινούς τον Κουρουτζίδη, ενώ στο 5΄έχασαν και τον Καφαντάρη με θλάση στους κοιλιακούς και παρά τις απουσίες κατάφεραν να είναι πολύ κοντά στο σκορ (13-17) με πολλά όμως αμυντικά παιδαριώδη λάθη. Πάλευαν όμως με πάθος και είχαν σκοράρισμα......




       Στο β΄ ημίχρονο ο ΠΑΟΚ ανέβασε την απόδοσή του ειδικά στην άμυνα και ξέφυγε λίγο στο σκορ σε συνδυασμό με 2-3 ανάποδα σφυρίγματα, δυστυχώς για μια ακόμη φορά εκνευρίστηκαν οι Δραμινοί, έχασαν την συγκέντρωσή τους και οδηγήθηκαν σε μια ήτα με σκορ 25-36 η οποία δεν τους αξίζει γιατί στο α΄ ημίχρονο έδειξαν ότι είχαν και ποιότητα αλλά και πάθος. Να σημειωθεί ότι σε άσχημη μέρα βρέθηκε ο Draskic που όπως και σε άλλα παιχνίδια έδειξε να εκνευρίζεται και να μην προσφέρει τα αναμενόμενα, που σε κρίσιμα ματς έδειξε ότι μπορεί να προσφέρει.  Ο Τουνγκελίδης στο α΄ ημίχρονο πάλεψε ενώ στο β΄ φάνηκε η έλλειψη προπονήσεων που είχε λόγω τραυματισμού. 
      Η ομάδα πάντως δείχνει ότι φτιάχνοντας απλά πράγματα στο παιχνίδι της και στην νοοτροπία της μπορεί να χτυπήσει και τους μεγάλους του πρωταθλήματος, μην ξεχνάμε ότι ο Ολυμπιακός την κέρδισε στην Δράμα στο τέλος μόνο με 3 γκολ, ενώ η ΑΕΚ μέχρι το 40΄ ένοιωθε ασφυκτική πίεση αφού το παιχνίδι παιζόταν στο γκολ.
     Όλα δείχνουν ότι η ομάδα θα είναι στην οχτάδα των Playoff (χωρίς να έχει επιτευχθεί ακόμη  μαθηματικά  ο στόχος) και πρέπει όμως να μην υπάρξει χαλάρωση η οποία ίσως χαλάσει την καταπληκτική φετινή πορεία της ομάδας. Ακολουθεί το παιχνίδι μέσα στην Βέροια με τον διεκδικητή  της όγδοης θέσης Φίλιππο Βέροιας και η Δραμινή ομάδα θέλει να κερδίσει τον ιστορικό αυτόν αντίπαλο παρά τις δυσκολίες ενός εκτός έδρας αγώνα.
Τα πεντάλεπτα: 2-2, 5-6, 8-10, 10-12, 12-14, 14-17 (ημχ), 16-18, 16-22, 21-26, 22-30, 23-32, 25-36.
Bianco Monte Δράμα 1986 (Βαλαβάνης): Γουργούμης, Παπάζογλου, Μπέτζιος, Καφαντάρης 1, Χαϊτίδης 6, Κοβογλανίδης 2, Τουνγκελίδης 8, Τσιτσίγκος 1, Ντράσκιτς 4, Ιακωβίδης, Κουρτίδης, Θωμίδης 1, Φραγκούλης, Γιαννακόπουλος, Σίνα, Κοτσαμαρίκογλου 2.
ΠΑΟΚ Βεργίνα TV (Σεϊρεκίδης): Κοτανίδης, Αραμπατζής 3, Παλάσκας 6, Καραγκιοζόπουλος 7, Κοκώνης 1, Αποστόλου, Πετρίδης 5, Νικολαΐδης 1, Κωστακίδης 3, Λοΐζος, Μαστορογιάννης 2, Ελοζιέουα, Κυπραίος 3, Δελιάς , Γιόσμου 4, Γιαννακίδης 1.
Διαιτητές: Τζαφερόπουλος – Μπέτμαν. Δίλεπτα: 5-3. Πέναλτι: 1/1 – 5/5.