''Ψυχωμένος'' ο ΑΟΠ ...''απέδρασε'' απο το Σιδηρόκαστρο (59-62) !!!!

Μια ακόμη νίκη πρόσθεσε στο ενεργητικό του ο Α.Ο.Προσοτσάνης που πέρασε με σκορ 59-62 απο την δύσκολη έδρα του Σιδηροκάστρου στα πλαίσια της 15ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος μπάσκετ της ΕΚΑΣΑΜΑΘ.

Έτσι με αυτην την νίκη η δραμινή ομάδα παρέμεινε εντός τροχιάς play-offs και κοιτάει την συνέχεια με περισσότερη αισιοδοξία  αλλά και σοβαρότητα....











O αγώνας ήταν εξ ΄ αρχής αμφίρροπος μιας και το Σιδηρόκαστρο αποτελεί απο τις παραδοσιακά δύσκολες έδρες της κατηγορίας ενω στην σερραϊκη ομάδα φέτος επιχειρείται ανανέωση στο έμψυχο υλικό και σίγουρα αξίζουν συγχαρητηρίων τέτοιες προσπάθειες μιας και προάγουν το ερασσιτεχνικό μπάσκετ !

Μέσα σε αντίξοες συνθήκες που επικρατούσαν στο κλειστό γυμναστήριο της σερραϊκης κωμόπολης (δεν υπήρχε θέρμανση) και για τις οποίες φυσικά δεν ευθύνονται οι άνθρωποι των γηπεδούχων αλλά ο τοπικός Δήμος  , οι παίκτες μας στάθηκαν όρθιοι και κατάφεραν να φύγουν με το ''ροζ φύλλο'' αγώνα μετά απο μια αναμέτρηση που κράτησε αμείωτο το σασπενς μέχρι το τελευταίο σφύριγμα....


Δεκάλεπτα: 15-17, 29-30 (ημ.), 42-44, 59-62

Ρούπελ (Κηρύκος):
Ζωηρός 15(2), Γρεασίδης, Νιφορίδης 9, Πολεμαρχάκης 6(1), Χαραλαμπίδης 14(4), Τζουμαϊλής 9(1), Στάσας, Γιαννάτος 6.

Προσοτσάνη (Πολυμένης):
 Νυμφόπουλος 7, Ρέντος 5(1), Κουτσίδης 17(1), Στυλιανίδης 2, Ζήσης, Πατένταλης 16(1), Βουβαλίδης 5, Δουλκέρογλου 4,  Ζάμπας 6.

Υ.Γ. 1 : Συγχαρητήρια στα παιδιά μας για την τεράστια αυτή νίκη ξεπερνώντας την παραφιλολογία όλης της εβδομάδας !

Υ.Γ. 2 : Συγχαρητήρια στην ομάδα του Ρούπελ για το νεανικό σχήμα που αγωνίστηκε ...μιας και τέτοιες προσπάθειες προάγουν τον ερασσιτεχνικό αθλητισμό !

Υ.Γ. 3 : Ευχαριστούμε την ομάδα του Σιδηρόκαστρου για την άψογη φιλοξενία !

* Επόμενος αγώνας για την ομάδα μας ....το ερχόμενο Σαββατοκύριακο 19-20 με αντίπαλο τον Α.Ο. Ηράκλειας στο Δημοτικό Κλειστό Γυμναστήριο Προσοτσάνης ''Γεώργιος Μακρής'' για την 16η αγωνιστική του πρωταθλήματος μπάσκετ της ΕΚΑΣΑΜΑΘ.


Πηγή:prosotsanibasket.blogspot.com