ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΓΙΑ ΤΟΝ ΑΓΩΝΑ ΔΟΞΑ 2016 – ΚΑΒΑΛΑ’86


 
Τη δεύτερη συνεχόμενη νίκης της στο πρωτάθλημα της Γ’ Εθνικής Κατηγορίας, πραγματοποίησε η ομάδα μας την Κυριακή το μεσημέρι στο γήπεδο της Ε.Π.Σ.ΔΡΑΜΑΣ στην Νικοτσάρα. Το τελικό σκορ 4-0 καταδεικνύει την άνετη και εύκολη επικράτηση της Δόξας 2016 απέναντι στην φιλότιμη ομάδα της Καβάλας.....





Η Γεωργία Μαλισιώρα έκανε το 1-0 με όμορφο σουτ έξω και πλάγια της μεγάλης περιοχής στο 14’ λεπτό. Το 2-0 στο 18’λεπτο η Βασιλική Μπαντή  με ψύχραιμο ψηλοκρεμαστό πλασε, για κλείσει στο 45’λεπτο το ημίχρονο με 3-0 με την Κολγκέκα με προβολή μέσα από την μικρή περιοχή.
Στο δεύτερο ημίχρονο και στο 50’ λεπτό η Κολγκεκα  έκανε το 4-0 με εξαιρετικό σουτ. Χάθηκαν πολλές ευκαιρίες ακόμη με δοκάρι με την Σειρανίδου για ένα μεγαλύτερο αποτέλεσμα, πραγματοποιήθηκαν και οι τέσσερις αλλαγές για να παίξουν όλα τα κορίτσια παίρνοντας περισσότερες εμπειρίες.
Να ευχηθούμε στην γειτονική ομάδα υγεία καλή συνεχεία και καλές γιορτές.
Επίσης να ευχαριστήσουμε την Ε.Π.Σ.ΔΡΑΜΑΣ για την παραχώρηση του γηπέδου και φυσικά τον φροντιστή του γηπέδου για τις πολυτιμές του υπηρεσίες.
ΣΥΝΘΕΣΕΙΣ-ΔΟΞΑ 2016 –ΚΟΛΓΚΕΚΑ Τ.-ΓΟΝΤΖΙΔΟΥ(55’ΑΝΔΡΙΚΟΥ)-ΓΡΗΓΟΡΙΟΥ-ΖΗΣΗ-ΚΑΣΑΠΙΔΟΥ(70’ΜΠΕΖΥΡΤΖΗ)-ΠΑΣΧΑΛΙΔΟΥ(46’ΚΕΜΕΤΖΗ)-ΣΕΙΡΑΝΙΔΟΥ-ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΥ Σ.-ΚΟΛΓΚΕΚΑ Μ.-ΜΑΝΤΗ(55’ΤΣΙΓΚΟΖΙΔΟΥ)-ΜΑΛΙΣΙΩΡΑ/
ΚΑΒΑΛΑ 86 – ΑΠΟΣΤΟΛΙΔΟΥ-ΚΟΥΠΕΤΣΙΔΟΥ-ΔΙΟΝΥΣΑΤΟΥ-ΜΑΥΡΟΠΟΥΛΟΥ-ΤΡΑΜΟΥΝΤΑΝΗ(76’ΧΑΤΖΗΠΑΠΑΘΕΟΔΩΡΙΔΟΥ)-ΤΟΥΡΕΤΖΟΓΛΟΥ-ΚΑΝΛΗΛΟΓΛΟΥ-ΤΡΙΑΝΤΑΦΥΛΛΙΔΟΥ-ΚΑΡΙΩΤΗ-ΤΖΙΤΝΤΖΟΓΛΟΥ-ΚΑΜΠΑΝΑ(86’ΣΤΕΦΑΝΙΔΟΥ).