ΧΙΛΙΩΤΗΣ ΔΡΑΜΑ 1986 HANDBALL

Πάθος των Δραμινών για νίκη με τον Πανελλήνιο το Σάββατο 18:00 στο Α.Π.Κ.Κραχτίδης.
Αναμένεται μεγάλη στήριξη των φιλάθλων.
 
    Το Σάββατο ο Χιλιώτης Δράμα 1986 στις 18:00 στο Α.Π.Κ.ΚΡΑΧΤΙΔΗΣ παίζει εναντίον του Πανελληνίου Γ.Σ. ένα παιχνίδι που πιθανόν θα κρίνει και την κατάταξη των ομάδων, ενόψει των Play out που θα ακολουθήσουν με την λήξη του πρωταθλήματος.
   
   Η δραμινή ομάδα πιστεύει σε καλή εμφάνιση που έδειξε σε πολλά παιχνίδια ότι μπορεί να παρουσιάσει στον αγώνα. Οι φίλαθλοι θα παίξουν και αυτοί τον δικό τους ρόλο στο αποτέλεσμα και....




... με το χειροκρότημά τους θα  προσπαθήσουν να σπρώξουν την ομάδα σε μια καλή εμφάνιση και στην νίκη.
  
   Όλα δείχνουν ότι ο Κουρουτζίδης θα έχει ξεπεράσει το πρόβλημα τερματισμού και θα βοηθήσει την ομάδα, ενώ Κοβογλανίδης, Θωμίδης, Κοτσαμαρίκογλου, και Τσιτσίγκος γυμνάστηκαν κανονικά όλη την εβδομάδα. Μπέτζιος και Παπάζογλου θα είναι οι εκλεκτοί του Σάκη Βαλαβάνη στην εστία της ομάδας.
  

  Το Πάρκο του Handball  στην Ονειρούπολη  επισκέπτονται πολλά παιδιά όπου δωρεάν παίζουν στις δράσεις του πάρκου και δηλώνουν ξετρελαμένα από το παιχνίδι ενώ πολύς κόσμος παρακολουθεί στην απογευματινή ζώνη στον προτζέκτορα εκπαιδευτικά Video και επιλεγμένους αγώνες handball. ;Όλα δείχνουν ότι το Πάρκο του handball έχει γίνει ένας χώρος ψυχαγωγίας των νεαρών επισκεπτών.