Μπαράζ ανόδου στην Handball Premier ο ΄΄Χιλιώτης Δράμα 1986΄΄

Μετά από την παραίτηση της ομάδας του Αιγίου από την Handball Premier για οικονομικούς λόγους, όλα δείχνουν ότι η ομάδα των Δραμινών ΄΄ΧΙΛΙΩΤΗΣ ΔΡΑΜΑ 1986΄΄ θα δώσει αγώνα μπαράζ για να διεκδικήσει μαζί με τα Βριλήσσια μια θέση στην Α1 Εθνική Κατηγορία. Οι Δραμινοί φλερτάροντας συνεχώς με την ψηλότερη κατηγορία, τερμάτισαν πέρυσι δεύτεροι στην Α2 Εθνική κατηγορία, θέση που τους δίνει την δυνατότητα να διεκδικήσουν την άνοδό τους στην Α1 που αρχίζει τα παιχνίδια της στις 24 Σεπτεμβρίου!!!!.
     Παρόλα αυτά οι ΄΄Δραμινοί΄΄ που με.......



....... συνέπεια διαχρονικά υπηρετούν το άθλημα, εκτός από το ότι παράγουν μεγάλα ταλέντα που προωθούν σε Ελλάδα και εξωτερικό δηλώνουν παρόντες σε αυτή την κρίσιμη στιγμή και συνεχίζουν τις σκληρές προπονήσεις προκειμένου να είναι όσο το δυνατόν πιο έτοιμοι.
    Ο προπονητής Σάκης Βαλαβάνης δήλωσε: Παρόλο που δεν έχουμε παίξει κανένα φιλικό παιχνίδι λόγω του ότι ο προγραμματισμός μας για την Α2 έχει έναρξη 14 Οκτωβρίου, το ότι θα εκπροσωπήσουμε την πόλη μας από την Δράμα μέχρι το Άργος στην Handball Premier, και θα αγωνιστούμε με ομάδες όπως ΑΕΚ, Ολυμπιακός, ΠΑΟΚ, Διομήδης είναι ιδιαίτερη πρόκληση και θα παλέψουμε για να ανταποκριθούμε. 

http://www.handball.org.gr/index.php/11-pressoffice/news/handball-premier/555-baraz-esn-vrilissia-gs-drama-86