Με πολλές συμμετοχές η δεξιοτεχνία στη μνήμη του Σακάρα

Με 49 συμμετοχές – τις περισσότερες από κάθε άλλη φορά – διεξήχθη στη Δράμα την Κυριακή 3 Σεπτεμβρίου, η 14η Δεξιοτεχνία αυτοκινήτων στη μνήμη του αδικοχαμένου Δραμινού οδηγού αγώνων Τάσου Ανθόπουλου, γνωστού σε όλους ως «Σακάρα».
Τη Δεξιοτεχνία οργάνωσε τέλεια και χωρίς το παραμικρό πρόβλημα, στον χώρο της ανάπλασης του Δήμου Δράμας, ο Όμιλος Φίλων Αυτοκίνησης Δράμας....






Στη φωτογραφία ο Νίκος Φωτιάδης(δεξιά) με τον ανιψιό και μαθητή του, Παναγιώτη Λαζαρίδη, μπροστά στο αυτοκίνητο με το οποίο έλαβαν μέρος στην δεξιοτεχνία. 

Την εκδήλωση παρακολούθησε πάρα πολύς κόσμος, φίλοι του μηχανοκίνητου αθλητισμού.
Πριν την έναρξη των αγώνων  ο πρώην πρόεδρος του ΟΦΑΔ Δημήτρης Μανώλας αναφέρθηκε με λίγα λόγια στον αδικοχαμένο Σακάρα, κρατήθηκε ενός λεπτού σιγή ενώ ο εκπρόσωπος της διοίκησης του ΟΦΑΔ Παναγιώτης Χατζηλαζαρίδης, μέσα σε κλίμα συγκίνησης, απένειμε στον γιο του Σακάρα, Γιώργο Ανθόπουλο, ένα κάδρο με τη φωτογραφία του πατέρα του από την αφίσα του αγώνα, το νούμερο ένα(1) και την σημαία του ΟΦΑΔ. Προς τιμήν του Σακάρα, δεν έτρεξε στην δεξιοτεχνία, αυτοκίνητο με το νούμερο 1 ενώ όλοι οι συμμετέχοντες οδηγοί φορούσαν μαύρα περιβραχιόνια που είχε φτιάξει ο ΟΦΑΔ.


Στη φωτογραφία, στο ψηλότερο βάθρο ο Δημήτρης Καρατσομπαλίδης με τον γιο του Παναγιώτη, 2ος ο Οικονομίδης Κωνσταντίνος και 3ος ο Νταρίβας Στέλιος

Η διοίκηση του ΟΦΑΔ ευχαριστεί τον Δήμο Δράμας για την παραχώρηση του παρκινγκ, την Αστυνομική Διεύθυνση, την Πυροσβεστική Υπηρεσία και όλους όσους συνέβαλαν για την - χωρίς προβλήματα - διεξαγωγή του αγώνα.