Ο ΧΙΛΙΩΤΗΣ ΓΣ ΔΡΑΜΑΣ 1986 ΣΤΗΝ HANDBALL PREMIER

Ο ΕΣΝ Βριλήσσια παραιτήθηκε από τον αγώνα μπαράζ

Με σημερινό του έγγραφο στην ΟΧΕ το σωματείο ΕΣΝ Βριλήσσια παραιτήθηκε από τον αγώνα μπαράζ απέναντι στο σωματείο Χιλιώτης ΓΣ Δράμα 1986, που επρόκειτο να διεξαχθεί την Κυριακή στην Κατερίνη, για την κενωθείσα θέση που προέκυψε μετά την αποχώρηση του Σεριφάτου Αιγίου.

Ως εκ τούτου ο Χιλιώτης ΓΣ Δράμας 1986 θα συμμετέχει στην Handball Premier για δεύτερη φορά στην ιστορία του έπειτα από την σεζόν 2014-2015.

Η ομάδα της Δράμας θα αγωνιστεί στην μεγάλη κατηγορία καταλαμβάνοντας τη θέση του Σεριφάτου Αιγίου στο πρόγραμμα που προέκυψε μετά την κλήρωση που πρωταθλήματος που πραγματοποιήθηκε τον Ιούλιο στο Μουσείο της Ακρόπολης.

Οι Δραμινοί παίκτες την ώρα που η είδηση είχε διαδοθεί σε όλη την πόλη έκαναν προπόνηση και πανηγύρισαν......



 δεόντως την άνοδο μια και πέρυσι ειδικά στον δεύτερο γύρο έκαναν τεράστια προσπάθεια. Οι Δραμινοί ξέρουν πολύ καλά όμως ότι είναι με την πλάτη στον τοίχο μια και στις 24 Οκτωβρίου αρχίζει το δύσκολο πρωτάθλημα και δεν έχουν κάνει κανένα φιλικό μια και η έναρξη της Α2 ήταν για 14 Οκτωβρίου.  Αμέσως αποφασίστηκε το Σάββατο να ταξιδέψουν στην Νάουσα για φιλικό με τον Ζαφειράκη ενώ ίσως την Κυριακή μεταβούν στην Βουλγαρία για φιλικό με την PIRIN που αγωνίζεται στην Α1. Ο σύλλογος την Δευτέρα θα παραχωρήσει συνέντευξη τύπου όπου θα κληθούν φορείς και διάφοροι χορηγοί ενώ θα ανακοινωθούν και μεταγραφές.


Το γραφείο τύπου.