Καλώς ήλθατε στο blog του Λάζαρου Παπαλαζάρου.

ΑΡΧΙΚΗ ΣΕΛΙΔΑ


Δευτέρα, 7 Αυγούστου 2017

Δελτίο Τύπου Δόξας ΠετρούσαςΟ Γ.Σ ΔΟΞΑ ΠΕΤΡΟΥΣΑΣ ανακοινώνει την απόκτηση:....******* του Ορφανίδη Βασίλη. Ο μέσος των Μαυραετών γεννήθηκε τον Σεπτέμβριο του 1991 και έχει αγωνιστεί σε (Καλλίφυτο,Δόξα Δράμας,Εορδαϊκό,Πόντιους Κατερίνης,Νεάπολη και Πανδραμαϊκό)
του κεντρικού αμυντικού Μητρούση Γιώργου,ο οποιός έχει αγωνιστεί σε Πανδραμαϊκό και Κοσμιο.Η πέμπτη μεταγραφή των μαυραετών για φέτος.
του Δημούδη Ηλία. Ο 27χρονος αμυντικός μέσος έχει αγωνισθεί στο παρελθόν σε Καλλίφυτο,Αργυρούπολη,Σιτγαρούς , ενώ τελευταίος σταθμός στην καριέρα του ήταν το Φωτολίβος.
του Δροσίδη Βαγγέλη ο οποίος θα ξαναφορέσει την φανέλα των Μαυραετών .Γεννημένος τον Σεπτέμβριο του 1988 ο επιθετικός της Πετρούσας με θητεία σε Προσοτσάνη-Σιταγρούς-Φωτολίβος.
του Γρόχτσιου Γεώργιου , ο νεαρός γηγενής αμυντικός γεννημένος το 2002 ,πέρυσι αγωνιζόταν στην Δόξα Δράμας και είναι η δεύτερη μεταγραφή της Δόξας.
 του Αυγουστάτου Άγγελου, ο 16χρονος αμυντικός μέσος προερχόμενος από την ομάδα του Πανδραμαϊκού , είναι η πρώτη ενίσχυση για τους Μαυραετούς.