Καλώς ήλθατε στο blog του Λάζαρου Παπαλαζάρου.

ΑΡΧΙΚΗ ΣΕΛΙΔΑ


Παρασκευή, 4 Αυγούστου 2017

Τα νέα του Ορφέα Χωριστής.

Με τον καθιερωμένο αγιασμό έγινε η έναρξη της νέας χρονιάς για τον Ορφέα Χωριστής  την Δευτέρα 31 Ιουλίου στις 18:00.

Η νέα διοίκηση σε συνεργασία με τον προπονητή της ομάδα Ποιμενίδη Άγγελο έχει ολοκληρώσει σε μεγάλο βαθμό τα πλάνα για μία ακόμη απαιτητική χρονιά στην Α κατηγορία.

Την παραμονή τους στην ομάδα συμφώνησαν οι........... Πετράς Νικόλαος, Τουρφαντίδης Δημήτρης, Σαββίδης Σάββας, Ουζούνης Δημήτρης, Αποστολίδης Λουκάς, Τάσιος Ανέστης, Καζακίδης Παναγιώτης, Καρυπίδης Τάσος και όλοι σχεδόν οι γηγενείς παίκτες και κολώνες του οικοδομήματος του Ορφέα : Παπαεμμανουήλ Κώστας, Μελισσίδης Χρήστος, Αραμπατζής Θανάσης, Παπαδόπουλος Σάββας, Κυριαζής Βασίλης, Τζιρίτης Παναγιώτης, Τζίνης Κων/νος, Κυριατζής Βασίλης, Ζαπράνης Σάκης  οι οποίοι με τους νεαρούς (με συμμετοχές ήδη αρκετές από πέρυσι) Βελένη Ιωάννη, Ουζούνη Νίκο, Περσιανλή Γιώργο, Τριανταφυλλίδη Στάθη και Αβραμίδη Άγγελο θα αποτελούν το ρόστερ για την νέα χρονιά.

                Ταυτόχρονα έχουμε και την επιστροφή στην ομάδα μας του Σκριτζόβαλη Δημήτρη μετά από απουσία 1 χρόνου αλλά και την επιστροφή μετά την λήξη των σπουδών του, του Συμεωνίδη
Σωκράτη παίκτες οι οποίοι μπορούν να βοηθήσουν τα μέγιστα για την υλοποίηση των στόχων της ομάδας μας που δεν είναι άλλοι από το να πρωταγωνιστήσει σε πρωτάθλημα και κύπελλο. Νέες προσθήκες αποτελούν  ο μεσοεπιθετικός Δημητριάδης Δημοκράτης (πέρυσι Αγ. Αθανάσιο) με θητεία στον Ορφέα την σαιζόν 2015-16 και ο νεαρός τερματοφύλακας από τον Ηρακλή Αδριανής Παμπουκίδης Γιώργος.
                Αποχωρούν από την ομάδα μας μετά από δική τους επιθυμία οι Καραγιαννίδης Γιώργος και Θεοφανίδης Τόλης τους οποίους και ευχαριστούμε για την προσφορά τους.

 

Τα φιλικά της προετοιμασίας:


09 Αυγούστου Δόξα Δουμπέσας εκτός

12 Αυγούστου Δόξα Καστρινός εντός

17 Αυγούστου Φίλιπποι Δοξάτου εκτός

19 Αυγούστου Πανδραμαϊκός εκτός

23 Κεραυνός Κρηνίδων ανοικτό

26 Αυγούστου Α.Ε. Καλαμπακίου εντός

30 Αυγούστου Α.Ε. Κυργίων εντός


 


Σημειώνεται πως στην προετοιμασία συμμετέχουν και οι γεννηθέντες το 2003 οι οποίοι θα συμμετέχουν στο παιδικό πρωτάθλημα έως τον Δεκέμβριο και από Ιανουάριο θα ανήκουν στο δυναμικό της ανδρικής ομάδας.