ΔΟΞΑ ΔΡΑΜΑΣ: «Όποιος δεν θέλει να ζυμώσει …. σαράντα μέρες κοσκινίζει(ερασιτεχνική)» Vs «η υπομονή έχει και τα όρια της(φίλαθλοι)».

Όσο πλησιάζει η ώρα των εκλογών στην Ερασιτεχνική Δόξα Δράμας, την ώρα που υφυπουργός αθλητισμού απορρίπτει τη δημιουργία 2 ομίλων στη Β’ Εθνική και όσο ο Γιάννης Μπύρος αφήνει να αιωρούνται οι φήμες περί μη εμπλοκής του με τα κοινά του Ερασιτέχνη(δεν επιθυμεί να κατεβάσει σχήμα), ο φίλαθλος κόσμος της Δόξας Δράμας αγωνιά για το μέλλον του συλλόγου.
Κανείς δεν ξέρει αν αυτή η τακτική του κ. Μπύρου είναι προσχεδιασμένη ή όχι. Κανείς δεν ξέρει επίσης, αν αυτή η τακτική υποδεικνύεται στον κ. Μπύρο από συνεργάτες του. Άλλωστε, δεν είναι υποχρεωμένος να μας το πει. Αυτό που πρέπει να πει όμως στους Δοξαίους και να τους το ξεκαθαρίσει…είναι οι προθέσεις του για τη νέα χρονιά.

ΤΩΡΑ….ενόψει εκλογών στην ερασιτεχνική.

Ψάχνει για ανθρώπους να τον πλαισιώσουν και να τον βοηθήσουν την ώρα που δεν τους ανακοινώνει  ΤΗ ΔΙΚΗ ΤΟΥ, ΟΡΙΣΤΙΚΗ, ΑΠΟΦΑΣΗ.

Ποιος θα βοηθήσει τον Γιάννη Μπύρο αν ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ Γιάννης Μπύρος ???

Ποιος θα αναλάβει τον ερασιτέχνη ΑΝ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΓΙΑΝΝΗΣ ΜΠΥΡΟΣ ???

Έχουν πει στον Γιάννη Μπύρο, οι συνεργάτες του, ότι ΧΩΡΙΣ ΤΟΝ ΓΙΑΝΝΗ ΜΠΥΡΟ η Δόξα Δράμας θα πάει για μια ακόμη φορά σε …Διοίκηση Πρωτοδικείου ???

Έχουν πει στον Γιάννη Μπύρο «ποιους» ωφελεί να ΕΧΕΙ η ΔΟΞΑ ΔΡΑΜΑΣ διοίκηση πρωτοδικείου ???

Άραγε συμφωνούν όλοι οι συνεργάτες του....




...... με αυτήν την τακτική? Διότι όσο περνά ο χρόνος και δεν ανακοινώνονται οι προθέσεις του, δεν ανακοινώνεται ο νέος προπονητής και δεν ξεκινά ο σχεδιασμός για τη νέα περίοδο(έστω και στη Γ’ Εθνική) τα περιθώρια στενεύουν για να χτιστεί η ΔΟΞΑ ΔΡΑΜΑΣ της περιόδου 2017-2018 όπως θα ήθελαν όλοι αυτοί που αναλαμβάνουν το έργο αυτό.
 Οι «καλοθελητές» είναι πολλοί και ήδη άρχισαν οι μουρμούρες στα ποδοσφαιρικά στέκια της Δράμας, στα οποία δυστυχώς ή ευτυχώς διαμορφώνεται το κλίμα που θα υπάρχει στις τάξεις των φιλάθλων την ερχόμενη σεζόν.

Από το στενό περιβάλλον του κ. Μπύρου γίνεται γνωστό, ενώ έχει γραφεί και στον ηλεκτρονικό τύπο, ότι απαιτούνται περισσότερες από 600 χιλ. ευρώ για να φτιαχτεί το γήπεδο σε περίπτωση που η ομάδα παίξει στην Α’ εθνική, ενώ περνά στα «ψιλά» ότι για την αδειοδότηση στη Β’ Εθνική δεν απαιτούνται περισσότερες από 100 χιλιάδες ευρώ. Δηλαδή, «ακόμη δεν τον είδαμε, Γιάννη τον βαφτίσαμε» !!! Θα σκεφτόμαστε από τώρα, πώς το γήπεδο θα γίνει «επιπέδου Α Εθνικής» την ώρα που 99,99999999% θα παίζουμε στη Γ’ και τη νέα σεζόν? Διότι κάποιος πρέπει να πει στον κ. Μπύρο, ότι ΔΥΣΤΥΧΩΣ όσα χρήματα και να ρίξει σε δικαστικά παράβολα για το θέμα της Καλαμαριάς….. ΘΑ ΠΑΝΕ ΧΑΜΕΝΑ !!!

Ο σοφός λαός μας λέει : «Όποιος δεν θέλει να ζυμώσει, σαράντα μέρες κοσκινίζει», ενώ λέει επίσης και το : «η υπομονή έχει και τα όριά της».
Στην περίπτωση του κ. Μπύρου και της εμπλοκής του με τα κοινά της Δόξας θα πρέπει να αναφέρουμε ότι ελλοχεύει ο κίνδυνος να αρχίσει να πέφτει η δημοτικότητά του μεταξύ των φιλάθλων των Μαυραετών και από «ΗΡΩΑΣ» (αν όλα πάνε καλά) να φανεί ως «ο αποδιοπομπαίος τράγος»(σε περίπτωση που η απομάκρυνσή του σημάνει τη διάλυση της ομάδας).
Το άρθρο  αυτό(δεν ξέρουμε κατά πόσο θα διαβαστεί από τον κ. Μπύρο είναι όμως σίγουρο ότι θα διαβαστεί από συνεργάτες του και «όχι μόνο»)  έχει σαν σκοπό να περάσει προς τα έξω κάποιες σκέψεις, τόσο δικές μας όσο και φίλων της Δόξας που αγωνιούν για το μέλλον της ομάδας. Τώρα, διότι, «μετά Χριστόν προφήτες» υπάρχουν πολλοί.
Όλοι τους και όλοι μας, θεωρούμε ότι το μέλλον της Δόξας Δράμας ακούει στο όνομα «ΓΙΑΝΝΗΣ ΜΠΥΡΟΣ» και ότι χωρίς αυτόν ίσως να μην υπάρξει η «επόμενη ημέρα».  Σε οποία κατηγορία και να παίζει η Δόξα Δράμας, αν ο ΓΙΑΝΝΗΣ ΜΠΥΡΟΣ δεν έχει τον έλεγχο της ερασιτεχνικής δεν μπορεί να κάνει  τίποτα.
Θα πρέπει να ξέρει όμως ότι ο κόσμος της Δόξας Δράμας είναι απαιτητικός, είναι απρόβλεπτος, δεν δίνει πίστωση χρόνου και αν λέει ότι δίνει δεν το εννοεί, είναι γκρινιάρης και τέλος 9 στους 10 είναι «πτυχιούχοι προπονητές». Αν κάτι πάει στραβά στην ομάδα, θα του το «φορτώσουν».