Χάλκινο μετάλλιο για τη ρυθμική γυμναστική της Δράμας.

Στα μέσα Μαϊου, στο κατάμεστο κλειστό γήπεδο της  Χ.Α.Ν.Θ.  πραγματοποιήθηκε το Φεστιβάλ Γενικής Γυμναστικής του Δήμου Θεσσαλονίκης με συνεργασία της Ελληνικής Γυμναστικής Ομοσπονδίας.
Συμμετείχε σε αυτό η ομάδα της  Ρυθμικής  Γυμναστικής Δράμας που κατάφερε να προκριθεί ανάμεσα σε 114 ομάδες  στον τελικό της Κυριακής , που πέρασαν 30 ομάδες .  Η παρουσία και επίδοση  των αθλητριών μας ήταν εξαιρετική καθώς κατάφεραν να αποσπάσουν το βραβείο  « Πρωτότυπης Χορογραφίας» με τίτλο  « Χορεύοντας στα Κύματα».
Αξίζουν συγχαρητήρια στις αθλήτριές μας : Ανδριτσοπούλου Αγγελική , Ανθοπούλου  Μαρία , Καρασαββίδου  Μαρία ,  Ζαχαρία Αδριάνα , Παπαδοπούλου Δήμητρα , Περσίδου Μαρίλια , Ταχυρίδου  Πασχαλία , Δημητριάδου Παναγιώτα , Ψαλτικίδου Κική , Πλιόκα Δροσιά , Λουλούδη Δήμητρα , Καυκά Ευαγγελία , Φωτιάδου Ευαγγελία ,  Καθώς επίσης & στην Προπονήτρια  του Συλλόγου μας Αντωνιάδου Αθηνά.
 Χάλκινο μετάλλιο και πολλές διακρίσεις στο διασυλλογικό...




Με μετάλλια και πολλές διακρίσεις γύρισε ο Σ.Ε.Ρ.Γ Δράμας από την Θεσσαλονίκη έπειτα από το διασυλλογικό Πρωτάθλημα ρυθμικής γυμναστικής της Αθλητικής Ένωσης Σωματείων Γυμναστικής Βορείου Ελλάδος  στην κατηγορία των παγκορασίδων.
Οι αθλήτριες αγωνίστηκαν  στο σχοινάκι , τη μπάλα , το στεφάνι και σε ελεύθερο πρόγραμμα.
Ένα Σαββατοκύριακο γεμάτο αθλητικές δραστηριότητες και διακρίσεις είχε ο Σ.Ε.Ρ.Γ Δράμας στην πόλη της Θεσσαλονίκης.
Κατέκτησαν ΤΗΝ 3η ΘΕΣΗ στο ΣΥΝΘΕΤΟ ΟΜΑΔΙΚΟ ανάμεσα σε 15 ομάδες!!!!
Σε ατομικό επίπεδο οι αθλήτριες μας πλασαρίστηκαν σε όλες τις 8αδες κατατάσσοντας τες στην «ελίτ» του αθλήματος.
Οι μικρές μας αθλήτριες ,  Μιχαηλίδου Αλεξάνδρα & Βαρβάρα , Ιωάννου Βασιλεία ,  Γουδάκη Αριάδνη και Δήμητρα, Σαουλίδου Τζίνα, Ευθυμιάδου  Νικολέτα , έδωσαν τον καλύτερο εαυτό τους μέσα στο ταπί και τις αξίζουν θερμά συγχαρητήρια για την αγωνιστικότητα και το ήθος τους!!
Θερμά Συγχαρητήρια και στις προπονήτριες Ελένη Μακρή και Βασιλεία Κερατίδου .Καλή συνέχεια στην πορεία του Πανελληνίου Πρωταθλήματος που έδειξε ότι θα είναι θετική.
Δηλώσεις Κερατίδη
Σε αποκλειστικές του δηλώσεις στην SportDrama.gr ο εκπρόσωπος του συλλόγου ΣΕΡΓ Δράμας Πόλις Κερατίδης μας είπε:
« Συγχαρητήρια στις αθλήτριές μας που παρ’ όλο την ηλικία τους έδειξαν υπευθυνότητα στον αγώνα που είναι καθοριστικός για τη συνέχεια στον προκριματικό και τον τελικό του Πανελληνίου Πρωταθλήματος. Πιστεύω ότι οι 153,900 βαθμοί που πήρε ο Σύλλογός μας  θα μας βοηθήσουν να αλλάξουμε χρώμα μεταλλίων σε σχέση με το 2ο που πήρε 166,350 β και τον 1ο  με βαθμολογία 162,050. Επίσης ευχόμαστε Καλή ανάρρωση στην αθλήτριά μας Γουδάκη Δήμητρα που τραυματίστηκε στον αγώνα.»
Πηγή: sportdrama.gr-ΔΗΜ. ΑΔΑΚΤΥΛΟΣ