Γ. Σ. Προσοτσανης - Δόξα Δράμας 2-0 (πηγή : fcdoxadramas.gr)

 


Την πρώτη ήττα στα τεστ προετοιμασίας γνώρισε η Δόξα Δράμας στο 7ο φιλικό, χάνοντας 2-0 από την Προσοτσάνη εκτός έδρας.


Ο Μάκης Κατσαβάκης κράτησε στην κερκίδα αρκετούς από τους παίκτες που προορίζονται θεωρητικά και σε πρώτη φάση για τον βασικό “κορμό” και έπαιξαν περισσότερο στα προηγούμενα παιχνίδια, ώστε να πάρουν ανάσες για τη δυνατή “πρόβα” του Σαββάτου με τη Βέροια (18.15 εντός).

..... 

Ο τεχνικός των “Μαυραετών” ήθελε να δώσει ευκαιρίες και σε άλλα παιδιά, κατά βάση νεαρά, που δεν έπαιξαν πολύ ως τώρα, ώστε να μείνουν σε εγρήγορση και να εξαχθούν χρήσιμα συμπεράσματα για τη συνέχεια.


Τα γκολ για την ομάδα του Φώτη Χατζηκυριάκου πέτυχαν οι Γουνατίδης (8΄ με σουτ) και Παναγιώτου (88΄ από κοντά).


Αυτό ήταν το πρώτο τεστ που η ομάδα μας δέχεται άνω του ενός τέρματος, αλλά και που δε βρίσκει δίχτυα και γενικώς το τεχνικό τιμ της Δόξας περίμενε περισσότερα.


Ευκαιρίες για την ομάδα μας έχασαν οι Ιορδανίδης, Κυριακίδης στο α΄ μέρος και ο Ντάρνλεϊ στο β΄.


Αναγκαστική αλλαγή στο πρώτο μέρος έγινε ο Στέφανος Χατζηκυριάκου και η κατάστασή του θα εκτιμηθεί ιατρικά άμεσα (αρχικοί φόβοι και για θλάση).


ΠΡΟΣΟΤΣΑΝΗ: Ματσιώρης, Καρακάσης, Αστερίου, Παπαμιχαήλ, Αθανασιάδης, Κλέο Λίπο, Ρούσσος, Γεωργιάδης, Τόπι, Γουνατίδης, Κ. Τσακμακίδης. Έπαιξαν και οι Αβραάμ, Αρ. Τσακμακίδης, Περσιανλής, Παναγιώτου, Κοκλίδης, Ματζιάρης, Καλαϊτζής, Μανλής, Καλαϊτζίδης, Παγώνης, Παναγιωτίδης.


ΔΟΞΑ ΔΡΑΜΑΣ: Γ. Θεοδοσιάδης, Πετρίδης, Ρεμπετσιώτης, Πανουργιάς, Μουτζούρης, Κοντογιαννόπουλος, Μπαβέλης, Ρούτσης, Χατζηκυριάκου (15΄ λ.τ. Μπερικάκης), Κυριακίδης, Ιορδανίδης. Έπαιξαν και οι Καραγιαννίδης, Πάγκος, Γεωργηεφένδης, Τάσιος, Ντάρνλεϊ.


Γραφείο Τύπου


ΠΑΕ Δόξα Δράμας