Ανακοίνωση μετοχων της ΠΑΕ Δόξα Δράμας (πηγή :sport drama. gr Δημήτρης Τσιαρας)

 Μετά από μια δύσκολη και ιδιαίτερη αγωνιστική και διοικητική χρονιά, η οποία προς ανακούφιση όλων των φιλάθλων μας έληξε με την οριακή παραμονή στη super league 2, είναι υποχρέωση μας να διασφαλίσουμε από εδώ και πέρα τη διοικητική και ιδιοκτησιακή σταθερότητα μέσα από διαφανείς διαδικασίες.

Μετά την αποχώρηση του κ. Μπύρου και την παραχώρηση των μετοχών του σε εκατό μετόχους, ως μια ενδιάμεση μεταβατική διαδικασία μέχρι την εύρεση νέου μεγαλομετόχου, έγιναν πολλές προσεγγίσεις στην ΠΑΕ από αρκετούς υποψήφιους χωρίς όμως, όπως αποδείχθηκε, να έχει κάποιος από αυτούς πραγματική βούληση να ηγηθεί της ομάδας μας. Προκειμένου λοιπόν να αξιολογήσουμε τις από δω και πέρα προτάσεις που θα προκύψουν από φυσικά πρόσωπα ή εταιρίες για την απόκτηση της πλειοψηφίας των μετοχών της ΠΑΕ ή τις προθέσεις ανάληψης της διοικητικής ευθύνης της, ενόψει μάλιστα και της γενικής συνέλευσης των μετόχων που θα πραγματοποιηθεί το αμέσως προσεχές διάστημα, τα 2/3 των μετόχων εξουσιοδοτήσαμε έξι μετόχους να συγκροτήσουν επιτροπή προς τον σκοπό αυτό.

Η επιτροπή αυτή θα υποδέχεται και θα αξιολογεί τις προτάσεις, ενώ δε θα έχει καμία απολύτως εξουσία διαθέσεως τους. Όλοι οι μέτοχοι μπορούν να ενημερώνονται για την εξέλιξη των κινήσεων από τα μέλη της επιτροπής.

Με κατηγορηματικό τρόπο τονίζουμε σε κάθε ενδιαφερόμενο ότι οι διαδικασίες που θα ακολουθηθούν θα είναι απολύτως διαφανείς και σύμφωνες με το νόμο και για το λόγο αυτό θα επιδιώξουμε συνεργασία και τη βοήθεια, αν χρειασθεί, της Επιτροπής Επαγγελματικού Αθλητισμού.

Τα μέλη της επιτροπής είναι οι:

• Δημήτριος Δεβρίκης του Γεωργίου Πρόεδρος του Γ.Σ Δόξα Δράμας devdim51@gmail.com

• Κωνσταντίνος Παπαλάμπρου του Παναγιώτη

• Ιωάννης Δάντζερας του Δημητρίου

• Γεώργιος Λιανός του Γρηγορίου

• Ιωάννης Πιταράκης του Αλφρέδου

• Ηλίας Πατσίουρας του Νικολάου patsiouras.lawyer@yahoo.gr