Ανακοίνωση Α. Μ. Σ. ΑΚΡΙΤΑ Κ. ΝΕΥΡΟΚΟΠΙΟΥ

 Με μεγάλη μας έκπληξη είδαμε μια ανάρτηση σε μέσο κοινωνικής δικτύωσης, από δημοσιογραφική σελίδα του Δήμου μας, όπου ανέφερε πως ο Α.Μ.Σ. ΑΚΡΙΤΑΣ Κ.ΝΕΥΡΟΚΟΠΙΟΥ έχει περιέλθει σε τέλμα και πως η τωρινή διοίκηση είναι περίπου απούσα και προτίθεται να παραδώσει τα βιβλία της ομάδας στο πρωτοδικείο. Εμείς ως ΔΣ της ομάδας έχουμε να δηλώσουμε τα εξής και αυτή είναι η απάντηση μας προς πασά κατεύθυνση.

1)Η ομάδα μας έχει καταφέρει να ολοκληρώσει την εγγραφή της στο αθλητικό μητρώο σωματείων, εν μέσω πανδημίας ,άρα δεν είμασταν ούτε και τότε απόντες.

 2)Έχουμε ήδη επανεκκινήσει τα τμήματα ανάπτυξης και υποδομής ,μετά την απελευθέρωση των αθλημάτων, προκειμένου οι μικροί μας αθλητές να μην χάσουν την επαφή τους, τόσο με το άθλημα όσο και με τους προπονητές και συναθλητές τους, προσφέροντας παράλληλα μια διέξοδο σε αυτά τα παιδιά για παιδιά από μήνες εγκλεισμού.

3) Τον Ιούνιο θα συγκλειθεί η γενική - απολογιστική συνέλευση του συλλόγου και παράλληλα θα ορισθεί ημερομηνία για την διεξαγωγή αρχαιρεσιών προκειμένου να εκλεγεί νέο Δ.Σ. 

Θα ήταν χρήσιμο λοπόν, πριν προβούν κάποιοι σε αναρτήσεις που θίγουν πρόσωπα και διοικήσεις που αφιέρωσαν με την καρδιά τους επί σειρά ετών, όλο τον ελεύθερο χρόνο τους για την ομάδα και το καλό της τοπικής κοινωνίας, να διασταυρώνουν τις πληροφορίες τους, ώστε να μην δημιουργούν στρεβλές εντυπώσεις. 

ΠΡΟΤΡΕΠΟΥΜΕ λοιπόν όσους ¨αγαπούν¨ τον ΑΚΡΙΤΑ Κ.ΝΕΥΡΟΚΟΠΙΟΥ, να παρευρεθούν στην γενική συνέλευση και να θέσουν τις υποψηφιότητες τους για την εκλογή της νέας διοίκησης. Θα θέλαμε να τονίσουμε ότι είμαστε περήφανοι για την πορεία τόσο της αντρικής ομάδας, όσο και των τμημάτων ανάπτυξης και υποδομής, που τα τελευταία χρόνια ανέδειξαν πολλούς αθλητές οι οποίοι τώρα βρίσκονται σε μεγάλες Π.Α.Ε. και μας κάνουν περήφανους.  


Με τιμή το Δ.Σ. Του ΑΚΡΙΤΑ ΚΑΤΩ ΝΕΥΡΟΚΟΠΙΟΥ