BIANCO MONTE ΔΡΑΜΑ 1986




Ήττα στην έδρα του ΠΑΟΚ 31-27 παρά την τεράστια προσπάθεια. Δεν έπαιξαν Τουνγκελίδης Draskic Τσιτσίγκος.

     Παρά λίγο να κάνει την μεγάλη έκπληξη στην Θεσσαλονίκη το Σάββατο ο BIANCO MONTE ΔΡΑΜΑ 1986 όπου για 50΄ λεπτά έπαιζε τον ΠΑΟΚ με το σκορ να είναι στο γκολ. Στο τελευταίο δεκάλεπτο λάθη κόπωσης και άστοχα σουτ δεν έδωσαν την ευκαιρία να πετύχουν μια μεγάλη νίκη στην έδρα του ιστορικού ΠΑΟΚ.
    Η απουσία των Τουνγκελίδη, Τσιτσίγκου, Draskic λόγω τραυματισμών και Καφαντάρη λόγω επαγγελματικών υποχρεώσεων, έπαιξε σημαντικό ρόλο μια και οι υπερπροσπάθεια των υπολοίπων παικτών έφερε την κόπωση στο τέλος. Εκτός των τραυματισμών ο Κοβογλανίδης έπαιξε με πυρετό, και ο Παγωνίδης στο β΄ μέρος δεν αγωνίστηκε με πρόβλημα στην μέση. Σε πολύ καλή μέρα οι ......




....Adamovic, Χαϊτίδης, πολύ καλοί στα πίβοτ οι Κοβογλανίδης Κουρουτζίδης, αλάνθαστοι Θωμίδης, Φραγκούλης, ο Παπάζογλου Αθ. ήταν πολύ καλός αν εξαιρεθεί το τελευταίο δεκάλεπτο όπου έχασε 3 συνεχόμενα σουτ, ενώ ο Κοτσαμαρίκογλου έδωσε όλες του τις δυνάμεις ώστε να βοηθήσει την ομάδα στην περιφέρεια και κατά μεγάλα διαστήματα το έκανε πολύ καλά. Σε άσχημη μέρα Κουρτίδης Σίνα ενώ αξίζει να σημειωθεί η πολύ καλή εμφάνιση και των δύο τερματοφυλάκων Γουργούμη, Παπάζογλου Ελ.
ΠΑΟΚ (Παπαβασίλης): Κεσίδης 1, Π. Κωστακίδης 2, Παλάσκας 8, Μπαλτατζής, Παπαβασίλης 2, Κοκώνης 4, Ελευθεριάδης, Γιαννακίδης, Πετρίδης 1, Τσαναξίδης 5, Θ. Κωστακίδης, Λοΐζος 1, Μαστορογιάννης 2, Κυπραίος 2, Κριούτσκοφ, Τσέγιοβιτς 3.
Bianco Monte ΔΡΑΜΑ (Βαλαβάνης): Γουργούμης, Θ. Παπάζογλου 2, Χαϊτίδης 6, Κοβογλανίδης 2, Κοτσαμαρίκογλου 2, Κουρουτζίδης 2, Παγωνίδης, Ελ. Παπάζογλου, Γιαννακόπουλος, Τσιτσίγκος, Αντάμοβιτς 11, Φραγκούλης, Κουρτίδης, Θωμίδης 2, Μπουρλιβάς, Σίνα.
Διαιτητές: Πατιός – Τσιάνας. Δίλεπτα: 4-3. Πέναλτι: 5/7 – 2/2
H 5η Αγωνιστική
ΠΑΟΚ- Bianco Monte Δράμα 31-27
Φαίακας Κέρκυρας- ΑΣΕ Δούκα 20-24
Άρης Νίκαιας OlympicDiagnostic- Iωνικός ΝΦ 30-33
ΑΕΣΧ Πυλαίας- Φίλιππος Βέροιας 29-23
Ολυμπιακός/Όμιλος Ξυνή- Αερωπός Man Dynamic 28-21
Δευτέρα ΟΑΚΑ, 20:30
ΑΕΚ- Διομήδης Άργους (ΕΡΤ)