BIANCO MONTE ΔΡΑΜΑ 1986




Με την ΑΕΚ οι Δραμινοί την Τετάρτη 16:30 στο Κραχτίδης σε παιχνίδι γιορτή του Handball.

    Την πρωτοπόρο του πρωταθλήματος και αήττητη ομάδα της ΑΕΚ αντιμετωπίζει ο BIANCO MONTE ΔΡΑΜΑ 1986 την Τετάρτη 16:30 στο Α.Π.Κ. Κραχτίδης. Η ΑΕΚ που προέρχεται από πρόκριση στους 16 του EHF Cup έρχεται στην Δράμα με όλους τους παίκτες της και ίσως το ακριβότερο roster της κατηγορίας. Οι Δραμινοί φίλαθλοι θα έχουν την ευκαιρία να χειροκροτήσουν εκτός από την ομάδα μας, παίκτες υψηλότατου επιπέδου από Ισπανία, Δανία, αλλά και τους διεθνείς Έλληνες που διαθέτει η ΑΕΚ.
    Η ομάδα των Αθηνών θα προπονηθεί το βράδυ της Τρίτης στο Κραχτίδης,.....




.....και η Δραμινή ομάδα θα έχει πολύ δύσκολη αποστολή χωρίς όμως να έχει σκοπό να παραδώσει τα όπλα αμαχητί. Πολύ δύσκολα θα αγωνιστεί ο Τουνγκελίδης που ταλαιπωρείται με οστικό οίδημα από την αρχή του πρωταθλήματος ενώ σίγουρη είναι η απουσία και του Καφαντάρη. Στα προβλήματα συγκαταλέγεται και ο Αdamovic και θα αποφασιστεί την τελευταία στιγμή αν θα αγωνιστεί αφού το διάστρεμμα που υπέστη αποδείχθηκε πιο σοβαρό από ότι είχε αρχικά εκτιμηθεί.
    Μέσα σε όλα προστέθηκε και την Κυριακή διάστρεμμα του Αρμάντο Σίνα σε προπόνηση της Εθνικής Εφήβων. Ο Σάκης Βαλαβάνης καλείται να διαχειριστεί μια δύσκολη κατάσταση μαζί με τους υγιείς παίκτες αλλά στα δύσκολα η ομάδα συσπειρώνεται και θα παλέψει σκληρά για να ανταποκριθεί στις δύσκολες απαιτήσεις του παιχνιδιού.
     Ο κόσμος της Δράμας θα δημιουργήσει για μια ακόμη φορά ζεστή ατμόσφαιρα στο Κραχτίδης και θα δώσει δύναμη στους Δραμινούς παίκτες ενώ αναμένονται και πολλοί φίλαθλοι της ΑΕΚ.
Τα αποτελέσματα της 8ης  αγωνιστικής:
ΠΥΛΑΙΑ – ΠΑΟΚ 26-25
ΔΟΥΚΑΣ – ΔΙΟΜΗΔΗΣ 26-27
ΦΙΛΙΠΠΟΣ – ΑΡΗΣ ΝΙΚΑΙΑΣ 24-24
Λόγω Ευρωπαϊκών υποχρεώσεων ΑΕΚ, ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥ, ΑΕΡΩΠΟΥ,
ΑΕΡΩΠΟΣ- ΙΩΝΙΚΟΣ 27/11
ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ – ΚΕΡΚΥΡΑ 28/11
ΔΡΑΜΑ –ΑΕΚ 27/11